Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALAGA 'SPASILA' BARCU

Pogledajte obranu u 95. minuti koja je prolongirala odluku o prvaku!

Atletico Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.05.2014.
u 23:01

Želi li Atletico naslov, u posljednjem kolu ne smije izgubiti na Nou Campu. U prilog im ide i činjenica da ove sezone u pet utakmica protiv Barcelone nisu nijednom izgubili.

Kakva će to završnica Primere biti. U posljednjem kolu Barcelona i Atletico na Nou Campu u izravnom će dvoboju odlučiti o prvaku.

A da u nedjelju na golu Malage nije bilo fantastičnog Willyja Caballera, nogometaši Atletica već bi slavili naslov prvaka. Naime, kako Barcelona nije pobijedila kod Elchea (0:0), momčadi Diega Simeonea pobjeda je jamčila naslov. U sudačku nadoknadu ušlo se rezultatom 1:1, a u 95. minuti ofenzivac domaćina Adrian fantastično je pucao sa 15-ak metara iskosa s desne strane, ali još bolje mu je obranio golman Malage i tako odluku o prvaku odgodio za posljednje kolo.

Želi li Atletico naslov, u posljednjem kolu ne smije izgubiti na Nou Campu. U prilog im ide i činjenica da ove sezone u pet utakmica protiv Barcelone nisu nijednom izgubili.

- Ostvarit ćemo rezultat na Nou Campu kojim ćemo postati prvaci. U ovoj momčadi još uvijek svi vjerujemo. Mi smo Atletico i završit ćemo kao pobjednici. Želimo postati prvaci za sve naše navijače, a u Barceloni će napraviti sve da to napravimo - rekao je veznjak Atletica Gabi.

Kao i Atletico, i Barcelona je dva kola bez pobjede u Primere, međutim optimizma u redovima Katalonaca ne fali.

- Nadamo se kako ćemo osvojiti naslov na domaćem terenu protiv Atletica. Dali smo sve od sebe protiv Elchea, ali oni su se borili žestoko za bod kojim su osigurali opstanak - rekao je defenzivac Barcelone Javier Mascherano pa znakovito dodao:

- Utakmica protiv Atletica mogla bi biti posljednja za Barcelonu za neke od nas.

'Finale' Primere igra se u nedjelju u 18 sati.

>> Real se oprostio od naslova: Odluka o prvaku pada na Nou Campu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije