Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus i Salernitana remizirali

Pogledajte neviđenu dramu u Torinu! Četiri crvena kartona, četiri gola, dva poništena gola...

Serie A - Juventus v Salernitana
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.09.2022.
u 09:20

Bila je to nevjerojatna utakmica sa četiri gola i još dva poništena gola, četiri crvena i devet žutih kartona u kojoj su gosti poveli s 2:0, a Juve je potom izjednačio.

U susretu šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus i Salernitana su odigrali 2:2, a domaćin je iščupao bod nakon kaotične završnice golom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Torinskoj "Staroj dami" je to već četvrti remi u prvih šest ligaških kola, uz dvije pobjede, dok je Salernitana produžila niz bez poraza na pet kola.

Bila je to nevjerojatna utakmica sa četiri gola i još dva poništena gola, četiri crvena i devet žutih kartona u kojoj su gosti poveli s 2:0, a Juve je potom izjednačio. Salernitana je povela u 18. minuti golom Antonija Candreve. Izjednačio je Dušan Vlahović u 39. minuti, no pogodak je poništen zbog zaleđa. U posljednjim trenucima prvog dijela gosti su zabili i drugi gol. Bremer je igrao rukom u šesnaestercu, a sudac Matteo Marcenaro pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Krzysztof Piatek. Posljednji put je Juve gubio s dva razlike kod kuće u prvenstvu prije 18 godina od Leccea (1:3).

U 51. minuti Juve je smanjio preko Bremera, a u prvoj minuti sudačke nadoknade dobio i kazneni udarac nakon što je Tonny Vilhena nespretno startao na protivnika. Leonardo Bonucci je pucao, Luigi Sepe je obranio, no Bonucci je pospremio odbijanac za 2:2.

U petoj minuti nadoknade Juventusov napadač Arkadiusz Milik je zabio gol za 3:2, skinuo dres i dobio drugi žuti karton. No, pogodak je poništen zbog zaleđa, a potom su u raspravu i naguravanje ušli Juan Cuadrado i gostujući Federico Fazio. Obojica su isključena zbog toga, a crveni je karton zaradio i netko iz sttručnog stožera Juventusa, također zbog prigovora. Domagoj Bradarić nije nastupio za goste.

Dramu u sudačkoj nadoknadi pogledajte OVDJE.

Juventus je sedma ekipa prvenstva s tek 10 osvojenih bodova iz šest kola. Salernitana je deseta s tri boda manje. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije