Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Pogledajte najtužniju fotografiju Ivana Rakitića, bilo mu je jako teško gledati

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
25.09.2019.
u 12:28

– Stvar je u tome što imam mnogo igrača na sredini terena. Velika je konkurencija – objasnio je Valverde situaciju s Rakitićem.

Barcelona je sinoć u 6. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nou svladala Villarreal s 2:1.

Treću ovosezonsku pobjedu branitelju naslova španjolskog prvaka donijeli su Francuz Antoine Griezmann i Brazilac Arthur. Griezmann je u 6. minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Lea Messija, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme. U 15. minuti je Arthur snažnim udarcem s više od 25 metara pogodio desni gornji kut gostujućih vrata za 2:0.

A Ivan Rakitić kod Barcelone nije bio na klupi. Nije u milosti trenera Ernesta Valverdea koji ga je izostavio iz momčadi.

– Stvar je u tome što imam mnogo igrača na sredini terena. Velika je konkurencija – objasnio je Valverde situaciju s Rakitićem.

A kamere su sinoć tijekom utakmice uhvatile Rakitića kako s tribina Camp Noua tužno gleda prema suigračima na terenu...

Podsjećamo, mediji su ovoga ljeta pisali da je Rakitić blizu odlaska iz Barcelone jer je pao u drugi plan. Zbog mogućeg transfera nije, kako je objasnio Zlatko Dalić, igrao za Hrvatsku protiv Slovačke i Azerbajdžana, ali je na kraju ipak ostao na Camp Nou. No čini se da ga sada čeka mnogo manja minutaža nego proteklih sezona kada je bio jedan od igrača s najviše utakmica.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar doog_kool
doog_kool
13:33 25.09.2019.

Dodji u dinamo

Avatar Untouchable
Untouchable
16:57 25.09.2019.

uzet im pare

Avatar southman
southman
12:41 25.09.2019.

A mogao laganini lani nakon svjetskog gdje god je htio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije