Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludnica na poljudu

Pogledajte majstoriju Kalinića i ratničku utakmicu Sahitija na Poljudu

Na Poljudu sraz Hajduka i Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/17
11.02.2024.
u 17:32

Borba za titulu se nastavlja, a Hajduk u idućem kolu ide u goste Rudešu (subota, 17:00).

Hajduk se vratio u utrku za naslov i vratio se pobjedama - nakon duge četiri utakmice bez pravog slavlja, danas se na Poljudu žestoko slavilo: i 113. rođendan i četiri pogotka Slaven Belupu. Igrači Mislava Karoglana na noge su podignuli 17 tisuća gledatelja i bučno proslavili važnu pobjedu. Čak tri asistencije upisao je ratnički raspoloženi Emir Sahiti, a Josip Brekalo i Filip Čuić zabili su po prvi put u dresu prve momčadi Hajduka.

Slaven je krasnim pogotkom iz voleja načeo Nikola Kalinić, praktički iz nemoguće pozicije odakle je prvo tražio loptom Brekala, a akciju je prodorom s centra za kreirao Rokas Pukstaš. U strijelce se upisao i Kalik, koji je sjajno utrčao na dugu loptu Kalika. Pogodak 20-godišnjeg Čuića, koji je u igri zamijenio Kalinića u drugom dijelu, tribine i klupa Hajduka slavili su s posebnim emocijama. Tribine su skandirale i mladom Filipu Hrgoviću kojeg je Karoglan uveo umjesto Kalika. Sve pogotke Hajduka (1:0 Kalinić 45+2‘, 2:0 Brekalo 48‘, 3:0 Kalik 51‘, 4:0 Čuić 67‘) možete pogledati OVDJE. 

Hajduk se s pobjedom izjednačio bodovno s Rijekom (45), ali u tijeku je utakmica u kojoj igrači Željka Sopića protiv njegovog bivšeg kluba, Gorice, može opet zauzeti vrh HNL-a. Borba za titulu se nastavlja, a Hajduk u idućem kolu ide u goste Rudešu (subota, 17:00). 

Standings provided by Sofascore

VEZANI ČLANCI: 

 

Komentara 1

Avatar ljutapica
ljutapica
18:11 11.02.2024.

Tko će pogledati? Luzeri koji navijaju za zaostalu mašinu? 🫣🤫 Ne mogu od ljubomore i muke zbog Brekala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije