Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO: DELIRIJ NA POLJUDU

Na Poljudu pet minuta ludila: Pogledajte kako slave Hajduk i Torcida, 17 tisuća ljudi na nogama

Na Poljudu sraz Hajduka i Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/17
11.02.2024.
u 16:49

Na kraju je Sahiti prekrasno asistirao i za prvi pogodak 20-godišnjeg Čuića kojem su suigrači poletjeli u zagrljaj. Mladi hajdukovac dotrčao je slaviti s klupom, s koje ga je bodrio i Marko Livaja.

Nakon uvodne, rođendanske koreografije i ludovanja na stihove kultnih Majki i Gorana Bare, navijači nisu stali s podrškom Hajduku u utakmici protiv Belupa za 113. obljetnicu splitskog kluba koja se obilježava 13. veljače. Iako je Hajduk tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela naplatio nešto boljih 45 minuta od bunkera Belupa - krasnim golom Nikole Kalinića, uslijedit će furiozni nastavak i pet minuta potpune ludnice na tribinama: prvo je zabio Josip Brekalo, njegov prvijenac u dresu Hajduka pao je nakon akcije ratnički raspoloženog Sahitija, da bi na 3:0 povisio Kalik i Hajduk je u trenu igrao sasvim drugu utakmicu. Reagirao je Mislav Karoglan, povukao iz igre Kalinića i Kalika te uveo mlade Čuića i Hrgovića, koji su imali posebnu podršku s tribina u nastavku utakmice na Poljudu.

Na kraju je Sahiti prekrasno asistirao i za prvi pogodak 20-godišnjeg Čuića kojem su suigrači poletjeli u zagrljaj. Mladi hajdukovac dotrčao je slaviti s klupom, s koje ga je bodrio i Marko Livaja.

Igrači Hajduka s posebnim žarom su slavili golove, a kasnije i pobjedu nakon što  četiri utakmice u nizu bez troboda. U 60. minuti izvedena je i velika Torcidina bakljada. Pogledajte kakva je bila atmosfera na tribinama i tko je sve došao na utakmicu. Službene brojke kažu - ukupno je na tribinama bilo 17 tisuća gledatelja. Zadnjih deset minuta utakmice cijeli Poljud skandirao je 'Sretan ti rođendan'.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 2

WI
wice
17:11 11.02.2024.

I, gdje je taj video koji stoji u naslovu?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:03 11.02.2024.

Jadni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije