Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDAN KAPETANA

Pogledajte kako su se Fifa i Real Madrid osramotili zbog Modrića

Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
09.09.2016.
u 13:53

Umjesto na službeni Modrićev profil na Twitteru (@lm19official), oni su čestitku uputili na lažni profil @Modric19

Veznjak Real Madrida i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić danas slavi 31. rođendan. FIFA i Real uputili su mu čestitku, ali – na  pogrešnu adresu.

Naime, umjesto na službeni Modrićev profil na Twitteru (@lm19official), oni su čestitku uputili na lažni profil @Modric19. Real je u međuvremenu ispravio svoju pogrešku, a na službenoj stranici objavio tekst o Modriću uz prigodni video.

Želite li i vi čestitati kapetanu rođendan, možete to učiniti na njegovim profilima na Facebooku, Instagramu ili Twitteru.

>> Evo kako su Modrić i Kovačić napravili veliku uslugu Slavenu Biliću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije