Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Australiji

Pogledajte kako je Miočić prebio Hunta! 'Hvala Hrvatima na podršci. Hrvatska!'

Stipe Miočić
Foto: Facebook/Stipe Miočić
1/5
10.05.2015.
u 10:39

Stipe Miočić se na svom Facebook profilu posebno zahvalio Hrvatima na podršci.

Američko-hrvatski teškaš Stipe Miočić u impresivnoj borbi u australskom Adelaideu na priredbi UFC Fight Night pobijedio je legendarnog novozelandskog borca Marka Hunta.

Za pobjedu su mu trebale 22 minute i 47 sekundi kada je sudac prekinuo borbu u petoj rundi jer je za Hunta već bilo "opasno po život" da se nastavi gadno premlaćivanje koje mu je priredio Miočić.

Bespomoćni Novozelanđanin

Tijekom cijele borbe Miočić je uglavnom na parteru tukao Hunta, a neki smatraju da je sudac već u trećoj rundi trebao prekinuti borbu nakon jednog od brutalnih Miočićevih naleta na bespomoćnog Novozelanđanina.

Između četvrte i pete runde već dobro pretučenom Huntu liječnici su dozvolili nastavak borbe. Nakon još jedne serije teških udaraca, sudac je prekinuo borbu, a Miočić počeo slaviti veliku pobjedu.

Stipe Miočić se na svom Facebook profilu posebno zahvalio Hrvatima na podršci. "Hvala mojim Hrvatima na podršci. Hrvatska!", stoji uz fotografiju Miočića na kojoj se jedna uz drugu nalaze zajedno američka i hrvatska zastava.

>>Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

>>Miočić: Hunte, nokautirat ću te!

>>Hunt: Skinut ću Miočiću glavu!

>>Miočić sletio u Australiju, dočekali ga hrvatski navijači

Ključne riječi

Komentara 22

MA
Majur
09:54 10.05.2015.

Bravo Stipe!!

Avatar AnteMostar
AnteMostar
11:30 10.05.2015.

Lijepo li je Hrvat biti majko hvala ti

DP
Dule Pacoov
11:03 10.05.2015.

Ti si nas idol,ti si nas ponos;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije