Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv trenutak

Pogledajte kako je Mirka nagradila Rogera i zasula ga poljupcima nakon velike pobjede

Federer
Foto: Screenshot
1/8
29.01.2017.
u 19:15

Roger Federer nakon tri sata i 40 minuta epske borbe protiv Rafaela Nadala došao je do jedne od najvećih pobjeda u karijeri i 18.  Grand Slam titule. Švicarski tenisač pobijedio je sa 6:4, 3:6, 6:1, 3:6, 6:3 i peti put u karijeri osvojio Australian Open.

- Teško mi pronaći prave riječi, ali prvo želim čestitati Nadalu na fantastičnom povratku. Mislim da nitko od nas dvoje nije vjerovao da ćemo biti u finalu Australian Opena kad smo bili u tvojoj teniskoj akademiji prije četiri ili pet mjeseci. U tenisu nema remija, ali da postoji ta mogućnost bio bih sretan da smo danas remizirali, govorio je presretni Federer nakon susreta.

Zahvalio je i svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog turnira, a posebno svom timu u kojem je i naš Ivan Ljubičić. Federer je pozdravio i svoju suprugu Mirku koja ga je bodrila tijekom cijelog meča i emotivno proživljavala svaki poen.

Nakon što je sve završilo, Mirka ga je dočekala na putu do svlačionice, a kad ju je Roger ugledao, uslijedili su brojni poljupci i zagrljaji koji su dirnuli svijet. švicarskom tenisaču taj je trenutak bio najveća nagrada za osvajanje ovog turnira...

Komentara 6

Avatar patkovic
patkovic
19:50 29.01.2017.

mora ga ljubit kad većina love ide njoj

MK
mkikovi
21:55 29.01.2017.

Jedva se provukao Nadalu, a umalo da nastrada od Mirke.

DU
Deleted user
10:02 30.01.2017.

Mirka nagradila Rogera poljupcima, a on nju parama... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije