Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prvak

Pogledajte kako je Miočić nokautirao Fabricija Werduma

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/6
15.05.2016.
u 07:04

"Ja sam novi prvak! Ja sam novi prvak", vikao je ponosni Miočić koji je uoči borbe izjavljivao da je ponosan što je Hrvat te da će naslov osvojiti i za domovinu svojih predaka.

Stipe Miočić, američki borac hrvatski korijena, novi je UFC prvak u teškoj kategoriji. U Brazilu je nokautom u prvoj rundi pobijedio domaćeg borca i aktualnog prvaka, legendarnog Fabricija Werduma.

Vatrogasac Stipe odlično je odradio borbu karijere te sjajnim udarcem desnom rukom šokirao Werduma i sve prisutne na nogometnom stadionu u brazilskoj Curitibi, na kojem se održavao UFC 198.

"Ja sam novi prvak! Ja sam novi prvak", vikao je ponosni Miočić koji je uoči borbe izjavljivao da je ponosan što je Hrvat te da će naslov osvojiti i za domovinu svojih predaka.

Pogledajte kako je izgledao njegov nokaut.

>>Pogledajte kako je najavljen novi UFC-ov prvak Stipe Miočić!

>>Miočić u oktogonu: Hrvati, imate prvaka UFC-a!

>Hrvatska ima prvaka! Stipe Miočić u prvoj rundi nokautirao Werduma!

 

Komentara 26

Avatar mojrodjo
mojrodjo
07:10 15.05.2016.

Dobro jutro Hrvati, Stipe Miocic je Prvak Svijeta!

PI
pinkec
08:33 15.05.2016.

Bravo Stipe Legendo!

OV
Ovozemaljski
08:59 15.05.2016.

Stipe hvala ti sta si ponosni Hrvat i sto promoviras Hrvatsku po svijetu! Veliki cestitke prvace!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije