Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILI VIDEO

Pogledajte kako Dinamo provocira idućeg suparnika

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/2
23.10.2018.
u 09:23

"Dinamo vas treba! Dođite na utakmicu i bodrite nas! Obećavamo da se preko Uspinjače vraćamo na vrh", poručili su iz Futsal Dinama

Fusal Dinamo u petak u Domu sportova igra veliki derbi domaće lige. U goste im stiže Uspinjača koja je trenutačno vodeća na tablici.

Dinamovci su tom prigodom snimili zanimljiv video te poručili:

"Dinamo vas treba! Dođite na utakmicu i bodrite nas! Obećavamo da se preko Uspinjače vraćamo na vrh."

>> A evo kako izgleda video


 
Ključne riječi

Komentara 9

HO
Hotspot
11:29 23.10.2018.

kad će novinari VL prestati s ovakvim jadnim navlakušama na članke o futsal dinamu? u naslovu napišu "dinamo", mi navijači kluba iz maksimira kliknemo na to jer ne piše da se radi o futsal klubu, a kad ono razočaranje i članak uopće ne pročitamo jer nas ne zanima! ali klik na članak je tu pa ispada da puno ljudi čita o futsalu?!?! jadno do boli!!!!!!!!!!!!!

PE
Peet
10:27 23.10.2018.

Svaka cast dragi decki. Ali samo je jedan Dinamo.. Onaj maksimirski.

Avatar Django
Django
09:36 23.10.2018.

Kae? Gotova je politička kampanja? Aktivisti ne dolaze više na tekme? Tribine prazne? Članci u novinama sve rijeđi i sve kraći? Dečki dragi, čeka vas sudbina Ferala, osim ak Šimić i društvo ne odriješe kesu. A nebuju, bez brige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije