Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Pogledajte jedan od najljepših golova ikad i prvi takav u povijesti Europske lige

SOCCER EL D1 STANDARD VS RANGERS
Foto: BRUNO FAHY/BELGA/PIXSELL
1/4
23.10.2020.
u 18:46

Nakon što je prošao nekolicinu protivničkih igrača, odlučio je da je naciljati gol s centra mačji kašalj. A tako je i bilo. Barem njemu. S centra - ravno u gol

Glasgow Rangersi su na početku grupne faze Europske lige svladali Standard u Liegeu 2-0, a na utakmici smo vidjeli jedan od najljepših golova i prvi ovakav u povijesti Europske lige.

Naime, pred kraj utakmice Kemar Roofe je uzeo domaćinima loptu pred svojim golom, a onda krenuo jurišati prema golu domaćina koji je već gubio 1-0. Nakon što je prošao nekolicinu protivničkih igrača, odlučio je da je naciljati gol s centra mačji kašalj. A tako je i bilo. Barem njemu. S centra - ravno u gol. 

>> Video gola možete pogledati OVDJE

No, zaboravio je gdje se nalazi pa je u proslavi pokazao 'zabranjeni znak'. Prstima je strijelac sjajnog pogotka pokazao slova A i L, a navijači su to shvatili, a kako drugačije, nego da pokazuje slova najvećeg Standardovog rivala - Anderlechta. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

SOCCER EL D1 STANDARD VS RANGERS
1/3

Da stvar bude gora, Roofe je bivši igrač, pogađate, baš Anderlechta. Belgijskog je velikana napustio ovo ljeto za pet milijuna eura i stigao u Škotsku.

Krenula su isti tren prepucavanja na travnjaku, prvo verbalna, a onda je sve preraslo u opću tučnjavu. No, je li ovo doista bila provokacija? Roofe kaže da nije.

- Svaki napadač ima neki simbol. Meni ova slova A i L simboliziraju imena mojih kćeri Alarnie i Lune. Svaki je gol za njih - rekao je. 

Slučajna koincidencija? Procijenite sami...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije