Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Nizozemski mediji popljuvali Dinamo i raspisali se o Zdravku Mamiću

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige
Goran Stanzl/PIXSELL
23.10.2020.
u 09:27

Mamić i dalje povlači konce u vodećem hrvatskom klubu unatoč bijegu zbog milijunske prevare u pozadini, objasnili su svojim čitateljima.

Feyenoord je ostao zakopan remijem. Promašili su penal i dobili crveni, naslov je članka nizozemskog portala Ad.nl, no u članku nisu bili tako šturi i blagi. Dotaknuli su se Boysa na tribini, Mamićeve prekrižene glave i loše igre Dinama.

Na stadionu je mogla biti nekolicina navijača, no nisu pomogli svojim igračima. Većinom su bili zauzeti portretima bivšeg čelnika kluba Zdravka Mamića koje su prekrižili crvenim znakom. A on je inače i brat aktualnog trenera – podsjetio je nizozemski portal Ad.nl.

– Mamić i dalje povlači konce u vodećem hrvatskom klubu unatoč bijegu zbog milijunske prevare u pozadini – objasnili su svojim čitateljima.

– Dicku Advocaatu sigurno je bilo grozno gledati utakmicu jer je vidio da njegova momčad ima više prilika, osobito u kombinaciji Diemersa i Linssena koji su se sjajno nadopunjavali – hvale svoje dečke.

– Dinamo je dao prostora klubu iz Rotterdama da se razigra. Pobjeda je bila izgledna većinu utakmice, sve do crvenog kartona Marcosa Senesija. 

– Bila je ovo utakmica u kojoj Dinamo zapravo ni u jednom trenutku nije bio opasan. I nakon što su imali igrača više, jedva da su stvorili neku šansu za gol. 

– Ipak, Luka Ivanušec imao je dobar pokušaj, ali ga je Justin Bijlow dobro obranio - zaključili su na kraju teksta.

Ključne riječi

Komentara 35

LE
lector2corrector
09:43 23.10.2020.

Ne vidim da su ikoga bilo čime "popljuvali". U tekstu se osjeti ljutitost zbog remija, što je i logično jer i oni navijaju za svoje.

ME
mehokodro
10:36 23.10.2020.

Nije mi bilo teško naći originalan članak i uključiti google prevoditelj. Molio bih novinara kojom riječju (ne rečenicom ) su nekoga popljuvali? I još se usudite nekome dijeliti kartone... znate što mislim.

DU
Deleted user
09:52 23.10.2020.

Dinamo loše igrao i uzeo bod??? Više pisali o mamiću nego o igri,izuzetno gruba ekipa toliko oštrih startova. Inače poznati po hrabrosti pigotovo u Potočarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije