Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ferenc Puskas'

Pogledajte! Fifa odredila kandidate za gol godine

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters
1/2
11.11.2013.
u 17:01

Ovo je peti put da se dodjeljuje ova nagrada, a prije su je osvajali Cristiano Ronaldo, Hamit Altintop, Neymar i Miroslav Stoch

Krovna nogometna organizacija Fifa objavila je kandidate za nagradu Ferenc Puskas koja se dodjeljuje autoru najljepšeg pogotka u godinu. U izbor su ušla i dva pogotka koja su postignuta krajem 2012. godine jer nisu stigla ući u lanjski izbor, a zanimljivo je da su ove godine nominirane i dvije nogometašice.

Kandidati su: Lisa De Vanna, Louisa Necib, Peter Ankersen, Antonio Di Natale, Daniel Luduena, Nemanja Matić, Neymar, Juan Manuel Oliveira, Zlatan Ibrahimović i Panagiotis Kone.

Ovo je peti put da se dodjeljuje ova nagrada, a prije su je osvajali Cristiano Ronaldo, Hamit Altintop, Neymar i Miroslav Stoch. 

Komentara 5

Avatar Pablo 69
Pablo 69
07:31 12.11.2013.

Svi su dobri na svoj nacin. Ali onaj od ibre je najaci. Ostali bi zavrsili u kolicima da pokusaju onako zabit ;)

Avatar comandante
comandante
08:20 12.11.2013.

Ibro je avion za sve

C5
c55k93xy11
17:14 11.11.2013.

Zlatanov pogodak je jedinstven.Ne pamtim da sam ikada vidio slican njemu.Po meni taj pogodak je bez konkurencije najbolji potom Matica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije