Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji hakleri

Počeo Trofej Dinamo, danas se sastaju finalisti Kutije šibica!

trofej Dinamo
Foto: Vecernji.hr
1/5
09.06.2017.
u 10:41

“Od Trofeja Dinamo očekujem veliku priču. Drago mi je što je već prvi dan na Kegliću došao ovako veliki broj ljudi"

U četvrtak, 8. lipnja, dan prije 72. obljetnice pokretanja NK Dinamo, počeo je prvi Trofej Dinamo. Radi se o sustavu natjecanja, svojevrsnom prvenstvu koje je objedinio najbolje zagrebačke malonogometne turnire. Prvi od pet turnira počeo je jučer, a finale će se odigrati u nedjelju. Osam najboljih momčadi s Keglića, Dubrave, Jaruna, West Gatea i Dugava plasirat će se na završni turnir koji će se početkom rujna održati na ispunjenoj Šalati. Stoga, možemo reći, pobjednik Trofeja Dinamo smatrat će se najboljom malonogometnom ekipom u Zagrebu.

Turnir se igra 5+1 na podlozi na kojoj se igraju međunarodna svjetska i europska futsal natjecanja. Vse ukupno će sudjelovati više od 100 ekipa, a ukupni nagradni fond je impozantnih 100 tisuća kuna.

“Od Trofeja Dinamo očekujem veliku priču. Drago mi je što je već prvi dan na Kegliću došao ovako veliki broj ljudi. Volio bih da Trofej Dinamo postane stabilan projekt s dugom tradicijom. Ovakvi projekti trebaju Gradu Zagrebu”, rekao je ambasador Keglića, Antonio Franja.

Prvi dan natjecanja donio je šest odličnih utakmica. Na otvaranju turnira ekipa Bad Blue Boys Zagreb s 2:0 svladala je AŠ Miramare-MNK Kozakiv. Gold Caffe je zatim dobio Tiskaru Dikopu 1:0, AŠ Miramare-Kozakiv Odru 10:0, pobjednici Kutije Šibica Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj Lugovi remizirali su s Jelenom Trade (1:1), IQBar & Kerschoffset je svladao Pimont 2:1, a u posljednjoj utakmici večeri Playbox je dobio Jelenu Trade 2:1.

“Dečki su bili bolji od nas, ali borili smo se do kraja i uspjeli smo preko kontri doći do pobjede. Ideja i organizacija turnira je odlična. Ima puno ljudi, pive i roštilja”, rekao je kratko nakon turnira član ekipe Playbox Kristijan Čekol
Danas je na rasporedu šest utakmica, od kojih je svakako najzvučnija ona između finalista prošlogodišnje Kutije Šibica Pizzeria Stari Zagreb – Jelena Trade koja se igra u 19:40.

Današnji raspored:
17:40 BBB – Meradog
18:20 Favela – Tiskara Dikopa
19:00 BBB – Odra
19:40 Jelena Trade – Poliklinika Cvjetno
20:20 Meradog – Odra
21:00 Megaton – Pimont
21:40 Favela – Gold Caffe
22:20 CB Score - Pimont

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije