Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melbourne

Pobjede Škugora i Mektića u kvalifikacijama za Australian Open

Franko Škugor
Renato Branđolica/Pixsell
12.01.2011.
u 11:23

Hrvatski tenisači Franko Škugor i Nikola Mektić pobjedama su krenuli u kvalifikacijama za Australian Open, prvi Grand Slam sezone

Šibenčanin Franko Škugor, 184. igrač na svijetu, pobijedio je Talijana Mattea Trevisana (278.) sa 3:6, 6:4, 6:2. Sljedeći mu je suparnik Danai Udomchoke s Tajlanda.

Mnogo uvjerljiviji bio je Nikola Mektić, 282. tenisač svijeta. Zagrepčanin je u svom prvom nastupu svladao Amerikanca Rylera DeHearta sa 6:0, 6:2. U drugom će kolu Mektić igrati protiv Kanađanina Milosa Raonica (153.).

Treći hrvatski tenisač u kvalifikacijama Antonio Veić u prvom kolu igra protiv Francuza Clementa Reixa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije