Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Pobjede Lakersa i Celticsa

21.11.2008.
u 08:50

Boston Celticsi pobijedili su na svom parketu Detroit Pistonse 98-80, a LA Lakersi na gostovanju Phoenix Sunse 105-92 u jedinim NBA utakmicama igranima u četvrtak...

U dvoboju finalista doigravanja na Istoku prošle sezone Celticsi su ponovno pobijedili Detroit, već drugi put ove sezone. Zasad protiv rivala iz Istočne konferencije imaju savršenih 7-0 (11-2 ukupno).

Predvodio ih je razigravač Rajon Rondo s 18 koševa i osam asistencija, kojemu su se s ujednačenim učinkom priključili Kevin Garnett (15p), Tony Allen (13) i Ray Allen (12). Kod Detroita je Allen Iverson ubacio 16, a Rasheed Wallace 13 poena.

U Phoenixu su Lakersi slavili protiv Sunsa u novom dvoboju bivših suigrača – Kobea Bryanta i Shaquillea O'Neala. Bilo je 105-92 za goste, kojima su za devetu pobjedu sezone u deset utakmica najviše pomogle trice (10-21). Prednjačio je srpski krilni košarkaš Vladimir Radmanović, koji je ubacio pet trica iz jednako toliko pokušaja. Kobe Bryant dodao je 24 koša, ali uz vrlo loš šut (8-23), dok je Lamar Odom ubacio 13 koševa uz devet skokova.

Amare Stoudemire bio je najbolji kod domaćih s 21 košem i osam skokova, dok je Shaquille O'Neal dodao 15 koševa uz devet skokova. Steve Nash ostao je bez ijednog koša tijekom prvog poluvremena. Zbog ozljede leđa povukao se s parketa 4.5 minute prije kraja utakmice. Ostvario je učinak od osam koševa i deset skokova.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije