Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BEOGRAD

Pobjeda Škugora, poraz Karanušića

Franko Škugor
Renato Branđolica/Pixsell
02.05.2010.
u 15:30

U nedjelju su igrani posljednji kvalifikacijski mečevi 3. kola ATP turnira u Beogradu (zemljana podloga), u kojem su nastupila i dva hrvatska tenisača.

 

Ostvarili su polovičan uspjeh, pa je tako Franko Škugor pobijedio Talijana Andreu Arnaboldija 6:3, 6:4, dok je ruski tenisač Jevgenij Donskoj bio bolji od Roka Karanušića 6:0, 6:4.

Karanušić, drugi nositelj kvalifikacija, nije se dobro proveo u meču protiv 19-godišnjeg Donskoja, 357. igrača s ATP ljestvice. U prvom je setu Karanušić skupljao poene (11), dok je u drugom propustio 0-40 i još jednu break-loptu pri vodstvu 4:3. Taj podatak ga je potpuno dotukao, pa nije do kraja meča osvojio niti jedan gem.

Škugor je reagirao daleko bolje, te je pobijedio 237. igrača na svijetu 6:3, 6:4. U prvom je setu presudila samo jedna break-lopta, a nakon dobivene uvodne dionice Škugor je u drugu odmah startao s breakom (2-0). Talijan je dva puta vraćao break zaostatka, no do ključnog obrata je šibenski tenisač došao kod 4-3 nakon čega je zadržao vlastiti servis za pobjedu.

Tako se Škugor plasirao u glavni ždrijeb turnira i priključio se još jednom Hrvatu, Ivi Karloviću.

ATP Beograd kvalifikacije, 2. kolo:

Škugor - Arnaboldi (4) 6:3, 6:4

Donskoj (7) - Karanušić (2) 6:0, 6:4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije