Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA PROVODI ISTRAGU

Pljačkaši provalili u kuću Neymarove djevojke: Zavezali roditelje te ukrali nakit, satove i torbe

Pariz: Neymar Jr kupio dvije ruže za svoju djevojku Brunu Biancardi
Foto: AGENCE / BESTIMAGE/BESTIMAGE
1/3
07.11.2023.
u 22:42

"Ovo jutro su mi opljačkali kuću kad su tamo bili moji roditelji. Hvala Bogu da im se ništa nije dogodilo", napisala je Bruna Biancardi, a nagađa se da su provalnici mogli tražiti upravo nju i njenu kćer, čiji je otac Neymar

Više osoba provalilo je u kuću Brune Biancardi, brazilske influencerice i partnerice nogometne superzvijezde Neymara. Nakon incidenta oglasila se i 29-godišnja Biancardi.

Naime, provala se dogodila dok su u kući bili njeni roditelji. Zavezali su ih te zatim u roku 25 minuta ukrali nakit, satove i dizajnerske torbe, piše Marca. Policija je stigla na poziv susjeda koji su primijetili da se nešto neobično događa u kući.

GALERIJA 'Benzemanija' zahvatila Saudijsku Arabiju: Za predstavljanje prodan nevjerojatan broj ulaznica

Pariz: Neymar Jr kupio dvije ruže za svoju djevojku Brunu Biancardi
1/13

Prema pisanju Španjolaca, moguće je da su provalnici tražili Brunu Biancardi te njenu i Neymarovu kćer. Policija provodi istragu, a za sada je uhićena jedna osoba koja živi u susjedstvu i sumnja se da je ostalim počiniteljima omogućila pristup posjedu.

VEZANI ČLANCI:

"Ovo jutro su mi opljačkali kuću kad su tamo bili moji roditelji. Moja sestra i ja više tamo ne živimo i nismo bile tamo. Hvala Bogu da im se ništa nije dogodilo. Materijalno možemo vratiti, no važno je da su svi dobro", napisala je Biancardi.

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

Komentara 1

CA
Car
00:24 08.11.2023.

Gotovo je, noćas mi nema spavanja. Evo sve mi suze teku. Niz leđa. Krade se od onoga ko ima, uvjek je tako bilo i treba da bude. Čuj da mi bude žao priglupog loptopucača. Evo nek dođu kod mene da pokradu, kad završe, ja im skuvam kavu, malo proćaskamo i ljepota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije