Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Plinari ove sezone žele biti brzi i moderni

RK Zagreb - Josip Valčić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
06.09.2014.
u 09:30

- 
U pripremama nas je najviše pogodio neočekivani poraz od Varaždina

Rukometašima PPD Zagreba danas i službeno počinje sezona. U utakmici prvog kola SEHA lige gostovat će kod Nexea u Osijeku. Utakmica počinje u 19 sati.

- Iskreno, jedva čekamo da počne sezona. S pripremama smo počeli 24. srpnja, odigrali smo 13 pripremnih utakmica, održali smo jako puno treninga, iza nas je jako puno napornih dana. Mislim da smo u dobroj formi, bez obzira na posljednji poraz od Varaždina u prijateljskoj utakmici - rekao je Boris Dvoršek, trener PPD Zagreba.

U odnosu na prošlu sezonu, nema Jerka Matulića i Josipa Šandrka.

- Zadržali smo većinu igrača, posebno prve postave. Ove sezone želimo igrati brzo i moderno. Želimo krenuti u sezonu pobjedom u SEHA ligi i moram priznati da smo se jako dobro pripremili za Našičane - zaključio je trener zagrebaša Boris Dvoršek.

Dva naša kluba danas započinju europska natjecanja. U pretkolu Kupa EHF-a međusobno će igrati Dubrava i Varaždin. Prva utakmica igra se u Dubravi s početkom u 18 sati.

- Vjerujem da će obje utakmice biti podjednako neizvjesne. Tko želi ići dalje, morat će pobijediti u obje utakmice. Zato nam nije toliko bitna neka velika prednost u prvoj utakmici. Bitno je da igramo dobro, dečki su spremni, nitko nije ozlijeđen - rekao je Hrvoje Horvat, trener Dubrave.

Dubrava je prošle sezone u polufinalu Hrvatskog kupa izbacila Varaždince. Može li se takvo što ponoviti?

- Može. Samo što smo tada bili jači za Domagoja Pavlovića koji je otišao u PPD Zagreb, a Varaždinci su jači za iskusnog trenera Silvija Ivandiju - naglasio je Hrvoje Horvat.

>> Ime Rukometnog kluba Zagreb nikad se nije i neće mijenjati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije