Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Plinari na put bez nade jer će u Manheimu teško osvojiti ma i bod

PPD Zagreb - Pick
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
12.10.2017.
u 07:44

Ono što je vidljivo na cijeloj ekipi jest da smo svi pod negativnim dojmom gubitka boda protiv Wisle, a vremena je malo za neku ozbiljniju pripremu - kaže trener Kasim Kamenica

Rukometaši PPD Zagreba danas će u Manheimu gostovati u petom kolu elitne skupine Lige prvaka. S obzirom na trenutačnu formu, ali i kvalitetu, za “plinare” je to put bez nade. Jer, RN Lowen u posljednje vrijeme igra atomski rukomet. U Ligi prvaka su uvjerljivo u gostima svladali Kristianstad i to sa 123 pogodaka razlike. Na istom tom gostovanju PPD Zagreb je osvojio tek bod. U njemačkom prvenstvu RN Löwen je trenutačno na drugom mjestu sa sedam pobjeda i samo jednim porazom.

– Ono što je vidljivo na cijeloj ekipi jest da smo svi pod negativnim dojmom gubitka boda protiv Wisle, a vremena je malo za neku ozbiljniju pripremu. S druge strane, imamo sjajnu seriju ekipe RN Löwena, koja je i u domaćem prvenstvu otpuhala svoje suparnike. Na gostovanju kod Kristianstada vidjelo se da su u vrhunskoj formi. Znamo da se Zagreb dobro nosi prije svega s njemačkim klubovima, isto tako i oni s njima. Mi iz drugog plana sigurno moramo igrati utakmicu punom snagom. S obzirom na stanje na tablici, moramo uvijek gledati mogućnost da iz drugog plana nekoga iznenadimo od ovih velikana – rekao je Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba, dodavši za kraj:

– Dobro smo analizirali njihovu igru, radi se o vrhunskoj momčadi. Kolike su sada naše mogućnosti, to ćemo vidjeti na samom terenu. Važno je da utakmicu odigramo punom snagom i da se ni protiv koga ne predajemo unaprijed.

Tina Kontreca ove sezone muče kontre. Već ih je ove sezone promašio podosta

– Momčad Löwena dobro nam je poznata, igrali smo puno puta protiv njih. Nadali smo se pobjedi protiv Wisle, međutim što je tu je, izgubili smo taj bod – istaknuo je kružni napadač PPD Zagreba.

Komentara 2

KA
kajinx
22:26 12.10.2017.

... put bez nade teško će osvojiti ma i bod. Mrvec sve zna! Kada će biti smak svijeta?

MA
magnus.
08:22 12.10.2017.

glupog li clanka....koliko samo gresaka i nebuloza na malo prostora. 123 razlike?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije