Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlo Ledinski
Povratak na članak

Plavi, plavi, vi ste dečki pravi! Zagreb opet diše za Dinamo

Navijači unatoč šokantnoj završnici protiv Šahtara (3:3) mogu biti ponosni na ovaj Dinamo, koji je i potvrdio da pripada europskoj eliti, da ravnopravno može igrati s najvećim klubovima Europe

Komentari 10

CE
cenzura
19:54 07.11.2019.

Jednu stvar nikako da pročitam na našim portalima. Publika na stadionu, navijači. Nigdje ni riječi o fantastičnom navijanju, bez i jedne petarde, baklje, ružnog povika........... Na Istoku nitko nije sjedio čitavu atakmicu, Sjever fantastičan, Zapad glasan, Jug poseban.... Baš smo bili dobri!

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:37 07.11.2019.

Glavu gore dečki pa samo saznanje tko se raduje a tko tuguje s osvojenim bodom sve nam govori 💪

VL
DE
dejavu
20:25 07.11.2019.

Iskreno, Dinamo je možda bio bolji nego inaće no s ovakvom obranom ( posebno broj 55 ) nebu daleko. Prosuli su ziher 3 boda kao najveći papci. Bojim se da bi "prolaz" bio prepun golova u dinamovoj mreži.

VL
ZB
Zbrega
20:40 07.11.2019.

Imali su sportski peh

VL
DE
derin
20:13 07.11.2019.

Prokletstvo dinamove povijesne utakmice se nastavlja. Mislim da smo brojni imali taj instinkt da neće to dobro završiti za Dinamo. Sreća za Dinamo prošle sezone da su u Europaligi odmah skupili dosta bodova, tako izbjegli "povijesnu utakmicu". I da nije bilo Vara, sad bi ga zazivali jer sudac bi svirao penal za ono Taisonovo simuliranje.

VL
DU
Deleted user
20:01 07.11.2019.

Ledinski tvoji tekstovi iz prošlosti su minirali to iz tvog naslova.Dakle nisi uspio.Dinamo je neuništiv.Zdravku i Barišiću ćemo se diviti za 20 godina. Hvala Zdravko. Hvala svim iskrenim navijačima Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.