Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlo Ledinski

Plavi, plavi, vi ste dečki pravi! Zagreb opet diše za Dinamo

07.11.2019.
u 19:21

Navijači unatoč šokantnoj završnici protiv Šahtara (3:3) mogu biti ponosni na ovaj Dinamo, koji je i potvrdio da pripada europskoj eliti, da ravnopravno može igrati s najvećim klubovima Europe

Šokirani, pomalo i tužno odlazili su navijači s maksimirskog stadiona, znajući da je Dinamo bio bolji, ali na kraju nesretno ostao bez pobjede protiv Šahtara (3:3).

No, navijači unatoč šokantnoj završnici mogu biti ponosni na ovaj Dinamo, koji je i potvrdio da pripada europskoj eliti, da ravnopravno može igrati s najvećim klubovima Europe.

1/22

Šahtar je momčad koja je u posljednjih 15 godina čak 13 puta igrala u skupinama Lige prvaka, momčad koja je dolazila i do četvrtfinala najelitnijeg klupskog natjecanja...

No, Dinamo je u ove dvije utakmice pokazao više od tog nogometnog velikana. I zato moramo biti ponosni na zagrebačke plave, te na njihova trenera Nenada Bjelicu koji je složio najbolju momčad Dinama možda i u posljednjih 30, 40 godina...

A ponosni trebamo biti i na to što Zagreb opet diše za plave, što su kafići i bili puni, što je atmosfera u Maksimiru bila spektakularna.

Propuštena je velika prilika da već u srijedu Dinamo učini velik korak prema drugom mjestu u skupini, no i ovako su šanse plavima još solidne.

Ova Bjeličina momčad je pobjednička i sigurno se neće predati dok postoje i najmanje šanse za drugo mjesto. A ako i ne budu drugi, treće mjesto i nastavak u Europskoj ligi bit će velik doseg.

Uostalom, Dinamo je 49 godina čekao na europsko proljeće, a sada je jako blizu da visibabe u Europi dočeka i drugu godinu zaredom. Zato, glavu gore dečki, i na San Siro po pobjedu protiv Atalante.

Plavi, plavi, vi ste dečki pravi, drugo mjesto još je uvijek moguće, a to je već ogroman uspjeh.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 10

CE
cenzura
19:54 07.11.2019.

Jednu stvar nikako da pročitam na našim portalima. Publika na stadionu, navijači. Nigdje ni riječi o fantastičnom navijanju, bez i jedne petarde, baklje, ružnog povika........... Na Istoku nitko nije sjedio čitavu atakmicu, Sjever fantastičan, Zapad glasan, Jug poseban.... Baš smo bili dobri!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:37 07.11.2019.

Glavu gore dečki pa samo saznanje tko se raduje a tko tuguje s osvojenim bodom sve nam govori 💪

DE
dejavu
20:25 07.11.2019.

Iskreno, Dinamo je možda bio bolji nego inaće no s ovakvom obranom ( posebno broj 55 ) nebu daleko. Prosuli su ziher 3 boda kao najveći papci. Bojim se da bi "prolaz" bio prepun golova u dinamovoj mreži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije