Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Pjaca napušta Juve, ne vraća se u Dinamo, sve je iznenadio odabirom kluba

italian soccer Serie A match - Empoli FC vs Juventus FC
Foto: Lisa Guglielmi/LiveMedia / ipa-agency.net
1/4
21.08.2023.
u 13:46

Ugovor s Juventusom Marko Pjeca ima do ljeta 2024. godine, no neće ostati u ovom klubu u novoj sezoni

Marko Pjaca (28) još 2016. otišao je u Juventus iz Dinama za čak 30 milijuna eura. Od njega se puno očekivalo u Italiji, ali nije se snašao pa ni naigrao. Imao je dosta problema s ozljedama, a u prethodnim godinama igrao je po posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi, Torinu i Empoliju.

Sada će napustiti Staru damu. Ugovor ima do ljeta 2024. godine, no neće ostati u ovom klubu u novoj sezoni. 

Pjacu se nedavno povezivalo s mogućim povratkom u zagrebački Dinamo, ali talijanski mediji navode da će karijeru nastaviti u Turskoj. Juve pregovara da ga pošalje na posudbu do kraja sezone u Karagümrük. Klub trenutačno pregovara s agentom hrvatskog igrača i pokušava dogovoriti uvjete jednogodišnje posudbe.

Za Pjacu je zainteresiran bio i bugarski Ludogorets, ali njemu se ta ideja nije svidjala. No, svjestan je da - želi li igrati - mora otići iz Juventusa, aTurska mu je realna opcija. 

Za Juventus je odigrao tek 21 utakmicu i zabio jedan pogodak.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
division
17:50 21.08.2023.

bio je vrhunski talent koji je brzo napredovao, sve do one teške ozljede...da nje nije bilo, bila bi to sasvim druga priča. možda se dogodine bez odštete vrati u dinamo, to mu ne bi bio loš potez, a ni dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije