Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Maribora

Krznar: Živciraju me generali poslije bitke i kafanski način raspravljanja bez poštovanja

21.08.2023.
u 13:20

Krznar je komentirao Dinamovo ispadanje iz Lige prvaka, rad u Mariboru, napade na Bišćana, ali i nogomet općenito

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Crni labud
Crni labud
13:59 21.08.2023.

Ako te to živcira onda se bavi nekim drugim poslom. Što bi vi htjeli? Ne smeta vam kafanski način razgovora na tribinama kad se plate ulaznice. Što mislite od koga i zbog koga zarađujete milijune? Ista nogometna pravila vrijede svugdje na svijetu kako na terenu tako i izvan njega. Zašto bi kod nas bilo drukčije?

EJ
ejStef
13:57 21.08.2023.

Ne treba braniti Bišćana, treba ukazati što nije dobro, gdje griješi i probati to popraviti ili mu dati otkaz. I to pod hitno... U Zagrebu protiv AEK-a je bio problem što je išao zatvarati utakmicu nakon 1:0 (i onda nije reagirao na promjenu igre AEK-a), a u Ateni je bio problem što nije išao zatvarati utakmicu (ako vodiš 2:0 u 85. ili 90. minuti, i protivnik ide na sve ili ništa, ubaciš još koga u obranu da može skakati na visoke lopte)... Ne treba se biti nikakav lumen da bi se to vidjelo... Problem u svemu tome je da dok se Bišćan ne nauči ili postavi netko drugi, već je sve gotovo, umjesto u LP, Dinamo je u Konferencijskoj ligi, a prvenstvo je izgubljeno. Uprava jednostavno mora reagirati... Uz to, Šimić nije doveo nikoga, a otjerao je igrače koji su sigurno bolji od prinova. Tu je već kasno, nema pojačanja i Dinamo ne može osvojiti prvenstvo ove godine. Ne s ovim trenerom i ovakvim idejama.

DU
dudomudo
17:47 21.08.2023.

Zagorski fiklozof...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije