Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otputovali u Albaniju

Pjaca: Čeka nas dobar protivnik i paklena atmosfera, ali vjerujemo u sebe

Marko Pjaca
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
18.08.2015.
u 14:35

- Pred nama su dvije utakmice vrijedne Lige prvaka i potpuno je normalno da neće biti lagane. Gledali smo Skenderbeu, igraju dobar nogomet, ali imamo i mi na čemu temeljiti optimizam

Dinamovi nogometaši otputovali su u Albaniju gdje ih sutra očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Skenderbeua. Igrači vjeruju u sebe i u svoje mogućnosti, ali iznimno poštuju protivnika.

- Bit će teško, znamo da hoće. Skenderbeu je kvalitetna momčad, prvaci su svoje države i dobro smo se pripremili za ove utakmice. Znamo da nas tamo čeka sjajna atmosfera, pun stadion i publika koja će "nositi" domaću momčad, ali unatoč tome što cijenimo Skenderbeu, isto tako vjerujemo u sebe. Igramo sve bolje, pokazali smo to protiv Splita i idemo u Albaniju po što bolji rezultat za uzvrat, rekao je Marko Pjaca na Plesu.

Angelo Henriquez predvodit će napad, od njega se očekuju golovi koji bi Dinamu osigurali skupinu Lige prvaka, a i golemu financijsku injekciju.

- Pred nama su dvije utakmice vrijedne Lige prvaka i potpuno je normalno da neće biti lagane. Gledali smo Skenderbeu, igraju dobar nogomet, ali imamo i mi na čemu temeljiti optimizam.  Blizu smo ostvarenja sna, nastupa u Ligi prvaka, ali sada nas tek čeka najteži korak koji mislim da ova momčad može napraviti. Imamo kvalitetu i vjerujem da možemo to pokazati na terenu - rekao je Henriquez.

>>Mamić uoči puta u Albaniju: Odbili smo ponudu za Šimunovića!

>>Pregovore Kovačića s Realom završio je Mario Mamić!

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:46 18.08.2015.

Marko i Anđelko uz Soudanija su garancija za golove. Samo da u defenzivi konačno odigramo kako treba.

VE
Velikogoričan56
18:39 18.08.2015.

Po meni mmanji su problem napadaći, Dinamo je šupalj u obrani, mada Sigali diže formu i zadnje dvije utakmice je odigrao veoma dobro. Bekovi još nisu ni blizu onoga što Dinamo treba, u napadu koče igru, nemaju dobar centaršut, a u obrani bježe od svog igrača, nemaju sigurnosti.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:16 19.08.2015.

Bit će pregaženi k'o plitak potok.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije