Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaju u Maksimiru

Pivarić i Antolić potpisali nove ugovore s Dinamom!

Pivarić i Antolić
Sanjin Strukic/Pixsell
18.09.2015.
u 15:48

Dinamo je prije nekoliko dana na otvaranju Lige prvaka dobio Arsenal, u subotu ih čeka derbi s Hajdukom na Poljudu, a "najveći događaj tjedna" dogodio se u petak kada su u Plavom salonu petogodišnje ugovore s Dinamom potpisala dva domaća dečka – Domagoj Antolić i Josip Pivarić.

35 godina... Toliko godina zajedno Antolić i Pivarić nose dres najdražeg kluba. Naime, Antola je u Dinamo došao iz Ponikvi s 10 godina, a Piva je prvi put trčao Maksimirom već sa 6 godina: - Uf, davno je to bilo – rado se Josip prisjeća svojih prvih dana: - Koliko su me puta samo roditelji vozili na stadion na treninge, utakmice i turnire... Evo, ovo mi je dvadeseta godina u Dinamu i moram priznati da mi je svaka sve ljepša. Krasan je ovo osjećaj, obožavam Dinamo, to je moj klub i presretan sam što sam potpisao novi ugovor i ostajem ovdje.

- Ovo mi je dvadeseta godina u Dinamu i moram priznati da mi je svaka sve ljepša. Krasan je ovo osjećaj, obožavam Dinamo, to je moj klub i presretan sam što sam potpisao novi ugovor i ostajem ovdje - rekao je Pivarić nakon potpisa ugovora.

Dva domaća dečka, iz Gajnica i Zeline, prijatelji su otkada su se upoznali:

- Bilo je to u mlađim kategorijama, odmah smo postali prijatelji, ubrzo i cimeri i danas se također puno družimo; poslovno, ali i obiteljski i privatno – priča o svom dugogodišnjem cimeru i prijatelju Antola koji se nedavno vratio nakon višemjesečne ozljede i odmah se s kapetanskom trakom vratio tamo gdje mu je mjesto – na teren:

- Jako sam sretan što sam potpisao novi petogodišnji ugovor sa svojim Dinamom. Rođen sam u Zagrebu i kao svaki klinac sam maštao o tome da zaigram za Dinamo. Danas sam kapetan momčadi koja igra Ligu prvaka i koja je dobila Arsenal; teško je opisati koliko sam sretan i ponosan.

>>Ante Čačić ostao je jedini kandidat za izbornika Hrvatske!

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:55 18.09.2015.

Dva važna igrača, mlada ali sa dosta iskustva, pogotovo me Antolić fascinira igrom nakon tako duge stanke.

VE
Velikogoričan56
18:21 18.09.2015.

Antolić je uz Ademija srce momčadi, itekako se osjeti kad nedostaje. Drago mi je da su potpisali nove ugovore, mada su obojica u donjoj platežnoj skupini. Stranci imaju daleko veću lovu.

MA
mamunamegalo
16:37 18.09.2015.

sad bu Beštak častil cjeli Adamovec i zagrebački mali :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije