Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KICKER

Petrić u srijedu u kadru HSV-a!?

Mladen Petrić
AFP
30.11.2009.
u 17:53

Prema pisanju Kickera, Mladen Petrić već će u srijedu biti u kadru kandidata za sastav HSV-a u dvoboju petog kola Europa lige protiv bečkog Rapida u Hamburgu.

Trenera Bruna Labbadiju na takav će potez natjerati nove ozljede napadača. U Mainzu je ozlijeđen i Nizozemac Eljero Elia, a vrlo je upitan nastup mladog Tunaya Toruna, 19-godišnjaka koji je u tom dvoboju zabio svoj prvoligaški prvijenac. On je ozlijedio koljeno.

Drugog izbora osim Mladena Petrića Labbadia teško da će pronaći pod uvjetom da na klupi želi imati barem jednog napadača. Jedini raspoloživi napadač za igru bit će mu Šveđanin Marcus Berg.

- Moglo bi se dogoditi da moje prisustvo na klupi da dodatan poticaj suigračima - izjavio je Petrić potvrdivši da je njegov povratak sasvim blizu, i to barem dva tjedna prije no što je planirao.

Kicker piše da je umalo osvanuo na klupi već tijekom subotnjega prvenstvenog gostovanja kod Mainza (1-1) te da ga je u tome onemogućila crijevna viroza. Petrić se treninzima punog intenziteta suigračima priključio u četvrtak, a već u petak prošao je test spremnosti za nastup.

Spomenuti mladi nizozemski reprezentativac Elia, kojeg je u Mainzu brutalno faulirao Makedonac Nikolče Noveski, ipak nije prošao s ozbiljnijom ozljedom. Magnetska je rezonanca pokazala tek jaču kontuziju lijevog gležnja, tako da se povratak krilnog napadača može očekivati prilično brzo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije