Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OUT' DO KRAJA GODINE

Petrić u srijedu na operaciju

Mladen Petrić
Reuters
06.10.2009.
u 13:33

Mladen Petrić neće zaigrati do kraja prvoga dijela sezone - riječi su šefa liječničke službe hamburškog kluba, dr. Olivera Dierka.

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i HSV-a Mladen Petrić (29) propustit će ostatak prvog dijela njemačkog prvenstva, potvrđuje www.hsv.de.

Operacija desnoga gležnja zakazana je za sutra (srijeda) u Baselu.

- Udarcem u vanjski dio desnoga gležnja u prvenstvenoj utakmici protiv Herthe (3:1) u nedjelju (4. 10. 2009.) Petrić je pretrpio ozljedu peronealnog mišića - piše na službenoj internetskoj stranici kluba na kojoj se kazuje i da bi ozljedu Petriću kirurškim putem trebao sanirati dr. Bernhard Segesser.

- Mladen Petrić neće zaigrati do kraja prvoga dijela sezone - riječi su šefa liječničke službe hamburškog kluba, dr. Olivera Dierka.

- Nažalost, to je točna informacija. Nadamo se da će se Mladen što prije oporaviti - dodao je trener momčadi Bruno Labbadia, koji je na internetskim stranicama kluba dodao da nema namjere potpisivati novog napadača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije