Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hamburg

Petrić sa suprugom Despinom posjetio dječji vrtić

Mladen Petrić
AFP
09.12.2009.
u 13:30

HSV-ov napadač rekao je da želi u subotu protiv Nürnberga igrati od prve minute.

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić u društvu je supruge Despine posjetio dva odjela dječje bolnice Altuna u Hamburgu. Podijelio je malim bolesnicima igračke i autograme...

Osmjesi na dječjim licima ubrzo su zasjali, što je dirnulo 28-godišnjega hrvatskog reprezentativca:

- Bilo je superzabavno. Kada čovjek vidi koliko malo djeci treba za radost, naravno da isti takav osjećaj ponese sa sobom kući – izjavio je Petrić, dok je njegova supruga za Hamburger Morgenpost dodala:

- Čovjeku ne treba mnogo truda da bi se sprijateljio s djecom. Mislim da je čovjekova prirodna potreba činiti nešto za malene. S obzirom na to da smo Mladen i ja sami roditelji, naravno da je naša potreba za tim sada još izraženija.

Nakon što je svojim mladim obožavateljima podijelio autograme, Petrić je najavio povratak na travnjake u punom obujmu:

- Moj je cilj zaigrati u subotu (kod Nürnberga u dvoboju 16. kola Bundeslige, op. a.) od prve minute. Stopalo drži. Osjećam se dobro. Spreman sam za maksimaln napor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije