Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI VEĆI UGOVOR

Petrić: Klub me doveo u usr... situaciju

Mladen Petrić
AFP
02.10.2009.
u 13:51

Nesretan sam i razočaran. Doveli su me u usr... i stresnu situaciju - ne krije nezadovoljstvo Petrić zbog situacije u kojoj se nalazi.

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić otkrio je razočaranost klupskim vodstvom, koje mu odbija dati povišicu uz produženje ugovora.

Napeti pregovori, pišu njemački mediji, među njima i Die Welt, traju od siječnja. Nisu urodili plodom. Petrić ima ugovor do ljeta 2012. godine. Igra za godišnju plaću od 2.5 milijuna eura i ubraja se u bolje plaćene nogometaše hamburškog kluba.

On svejedno misli da zaslužuje više. Ljetos su mu tako iz Wolfsburga nudili 4.6 milijuna eura plaće na godinu.

- Petriću smo ponudili novi ugovor, vrlo povoljan. Iz meni neshvatljivog razloga on ga je odbio. Za nas je ta tema ad acta, ne vidim više razloga zašto bismo pregovarali s njim ili njegovim menadžerom - izjavio je predsjednik kluba Bernd Hoffmann.

Petrić, međutim, ima svoju verziju priče.

- Zimus su mi iz kluba obećali nešto sasvim drugo. Nije mi drago da ugovor nije revidiran i produžen. Nesretan sam i razočaran. Doveli su me u usr... i stresnu situaciju - ne krije nezadovoljstvo Petrić.

Nakon svega, javio se Petrićev menadžer Volker Struth i izjavio da pod ovakvim uvjetima Petrić sljedeću sezonu neće dočekati u Hamburgu.

Predsjednik Hoffmann i dalje je, međutim, opušten s obzirom na Mladenov važeći ugovor do kraja sezone 2011./2012.

- Vjerujemo da će Mladen još dugo ostati s nama.

Ključne riječi

Komentara 1

OD
otac_domovine
14:43 02.10.2009.

Stvarno je us****situacija. Čovjek je na rubu gladi. Ima samo 2.5M eura godišnje. Pa za to ne možeš kupiti ni kruh i mlijeko. Sram te bilo Petriću da ta tako govoriš u javnosti. Pohlepa je jedno, ali bezobzirnost u ovakovjvj ekonomskoj situaciji ovo izjaviti, nešto sasvim drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije