Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI DESNI VANJSKI

Petar Metličić opet o Horvatu: Nikoga nisam uvrijedio. I točka

Petar Metličić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
24.01.2022.
u 17:40

- Mislim da je sve rečeno, sve ostalo je nepotrebno komentirati. Greške svatko radi, a manje je bitno tko je što rekao. Nikoga nisam uvrijedio niti ću to ikada napraviti. Točka - rekao je Metličić.

Legendarni desni vanjski hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić prokomentirao je pobjedu nad Islandom (23:22) na drugom krugu Europskog prvenstva.

- Uvijek je bolje kad pobijediš i malo ti je lakše. Nastavili smo u ritmu od Danske. Imali smo uspona i padova, mučili se i vraćali se. Na kraju je zaslužena pobjeda, a nosila nas je obrana i vratar Pešić - rekao je Metličić za RTL.

Metličić se uoči utakmice osvrnuo na svoje ranije izjave koje je dao nakon poraza od Danske.

- Mislim da je sve rečeno, sve ostalo je nepotrebno komentirati. Greške svatko radi, a manje je bitno tko je što rekao. Nikoga nisam uvrijedio niti ću to ikada napraviti. Točka - rekao je Metličić.

Podsjetimo, nakon poraza od Danske, Pero Metličić odlučio je reći ono što misli o Horvatovu vođenju reprezentacije, što nije naišlo na prihvaćanje u Horvatovoj obitelji koja je javno istupila i rekla kako je Metličić nekompetentan komentirati njihova brata, odnosno, ujaka.

>> Pogledajte i izjave iz našeg tabora nakon pobjede

Ključne riječi

Komentara 7

BJ
bjmaro
17:59 24.01.2022.

Pustite Cvebu na miru. I druge jake rukometne sile (Švedska, Njemačka Itd) su znale dugo tražiti sebe. Možda je iznimka Francuska

JO
Joks56
09:41 25.01.2022.

Pero,sve što si rekao točno je i uvijek ostani na liniji.Horvat ti nije ni do koljena,a štakori se prepoznaju kad im se rekne istina u lice.Želja mi je da ti i Ivano preuzmete repku,jer ovdje je Horvat uneo animozitete i nije pozvao najbolje iz njemu poznatih razloga.

AN
ante555
21:04 24.01.2022.

Uvrijedio si ga i ispricaj se, sta se pravis vazan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije