Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussijin junak Hrvatski reprezentativac postigao gol iz snova

Perišić: Vjerujem da će me taj vrhunski gol odvesti u početnih 11

'Muenchen, 14.09.2011, UEFA Champions League, Borussia Dortmund - Arsenal, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Honorar, zahlbar an -  APF - Agentur fuer professionelle Fotografie -  Hirschstr. 19,
'APF/Pixsell'
14.09.2011.
u 19:33

Szczesny Nisam mogao obraniti taj udarac, nisam se ni pomaknuo.

Svoj prvi nastup u Ligi prvaka hrvatski reprezentativac Ivan Perišić okrunio je fenomenalnim pogotkom Arsenalu za 1:1 u posljednjim minutama utakmice u Dortmundu pred 65.590 vatrenih navijača.

Najtiražniji njemački list "Bild" ističe kako je Borussijin džoker s klupe volej-udarcem postigao pogodak iz snova kojim je njemački prvak zasluženo došao do boda.

Može tako i desnom

I drugi njemački mediji prenose odličnu reakciju hrvatskog napadača kojeg proglašavaju „čovjekom dana" te ističu kako je postigao jedan od najljepših golova te večeri. Pojedini mediji prenose izjave Arsenalova vratara, Poljaka Wojciecha Szczesnyja, koji priznaje da je bio nemoćan te da se nije ni pomaknuo kako bi obranio loptu koja je sjela na Perišićevu lijevu nogu i završila u samim lijevim rašljama vratara gostiju.

Presretan zbog, kako njemački mediji navode, "last-minute" pogotka, Perišić ističe kako je to zaista bio vrhunski potez, te da mu se posrećilo, ali i kaže da takve golove zna zabiti i desnom nogom.

A bojali su se Goetza

– Kad ulazite s klupe, uvijek se nadate da ćete zabiti takav gol. Zaista sam presretan. Bio je to savršen gol! Bili smo bolji od Arsenala. Imali smo puno više prilika za pogodak i mislim da smo mi izgubili dva boda. Moramo i dalje nastaviti tako igrati i u Ligi prvaka otići što dalje – izjavio je Perišić čije su riječi prenijeli mnogi njemački mediji.

Mladi Omišanin vjeruje da bi, bude li još takvih pogodaka, uskoro mogao biti i među početnih jedanaest igrača svoje momčadi.

– Strpljiv sam, jer ipak je riječ o prvaku Njemačke – prenose mediji izjavu najskupljeg ovogodišnjeg pojačanja kluba iz Dortmunda, čiji je ulazak s klupe ovaj put bio sretan za trenera Kloppa.

Süddeutsche Zeitung navodi kako je Perišić, petmilijunsko pojačanje Borussije, presudio u susretu s Londoncima, iako su se oni najviše plašili 19-godišnjeg Marija Goetza za kojeg je Arsenal ovoga ljeta Borussiji nudio čak 40 milijuna eura.

 

Komentara 2

KL
klubuhb1
20:39 14.09.2011.

Stvarno dobar gol, inače gledam sve tekme Borussije koje mogu i stvarno mogu reči da u prvenstvu nije imao sreče, imao je prilike, pogađao 2-3 stative ili prečke, lopta mu jednostavno nije htjela u gol.

OB
-obrisani-
18:31 15.09.2011.

Ovakav udarac ponom nogom ,gdje lopta ide u paraboli ,je vrlo tesko izvesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije