Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE TELEGRAPH

Pep Guardiola i Manchester City na ljeto dovode otpisanog hrvatskog reprezentativca

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
28.02.2023.
u 14:30

Realizira li se transfer, Kovačić će postati prvi hrvatski reprezentativac u Manchester Cityju nakon Vedrana Ćorluke koji je na Etihad stigao iz zagrebačkog Dinama

Ugledni britanski dnevnik Telegraph objavio je tekst o mogućem prelasku hrvatskog veznjaka Matea Kovačića u engleskog prvaka Manchester City. Guardian je nešto ranije izvijesio kako je Chelsea stavio Kovačića na transfer listu zbog velikog broja pojačanja, a ponajviše zbog Enza Fernandeza, skupocjenog Argentinca kojeg treba otplatiti portugalskoj Benfici. 

Cityjeva glavna meta u sredini terena je Jude Bellingham, ali klub zna da iza ugla vrebaju Liverpool, Real Madrid i Chelsea. Budućnost İlkaya Gündoğana, kojeg želi Barcelona, i Bernarda Silve je vrlo neizvjesna, dok ostaje za vidjeti što će se dogoditi s Kalvinom Phillipsom, koji se nije naigrao otkad je ljetos stigao na Etihad iz Leeds Uniteda.

- Nije nezamislivo da će City tijekom ljeta pokušati potpisati više od jednog veznjaka, a Kovačić bi mogao pružiti relativno jeftinu vrhunsku opciju ako ne potpiše novi ugovor s Chelseajem - smatra Telegraph.

Isti medij podsjeća kako su se Guardiola i građani još 2018. godine interesirali za Kovačića koji je tada iz madridskog Reala prešao na Stamford Bridge. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije