Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real na San Siru

Pellegrini leti izgubi li na San Siru

'Real Madrid\'s Kaka (R) is challenged by AC Milan\'s Massimo Ambrosini during their Champions League soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, October 21, 2009. REUTERS/Sergio Perez (S
'SERGIO PEREZ'
03.11.2009.
u 09:27

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney mogao bi zbog rođenja djeteta propustiti dvoboj protiv CSKA.

Nogometaši madridskog Reala danas će se na San Siru nastojati osvetiti Milanu koji im je prije dva tjedna nanio bolan poraz (2:3) u skupini C Lige prvaka. Madridska momčad u igri protiv rossonerra neće imati lak posao, pogotovo zato što nije u formi. Nakon poraza od Milana na stadionu Santiaga Bernabeua, novi galaktikosi igrali su 0:0 kod Sportinga iz Gijóna, a potom i sramotno izgubili u kupu od trećeligaša Alcorcóna (0:4).

Perez podržava Pellegrinija

Mir u svlačionici djelomično su vratili subotnjom pobjedom protiv Getafea, no trener Pellegrini svejedno ne može mirno spavati. Pogotovo zato što se 47 posto navijača Reala izjasnilo da on nije dovoljno dobar trener za njihov klub, a mediji pišu da će u slučaju novog poraza od Milana sigurno letjeti s klupe.

– Svaki dan pojavi se novo ime koje bi trebalo zamijeniti Pellegrinija, no o tome uopće ne razmišljamo. Imamo mnogo strpljenja jer nije lako uigrati pojačanja koja su došla ovog ljeta. Siguran sam da će na kraju sezone naši rezultati biti uspješni, i to s Pellegrinijem na klupi – tvrdi predsjednik Florentino Perez.

Problemi Man. Uniteda

Posebno emotivno utakmicu će doživjeti Brazilac Kaka, koji je ljetos prešao iz Milana u Real za 65 milijuna eura.

– U Milanu sam proveo šest divnih godina i puno sam dao klubu. Vjerujem da navijači to cijene te da će me toplo dočekati. Priznajem, zvižduci bi me malo razočarali, no i na to sam spreman – kaže Kaka.

Nogometaši Manchester Uniteda na Old Traffordu s dosta problema dočekuju CSKA. Zbog lakših ozljeda jučerašnji trening propustili su Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Ryan Giggs i Dimitar Berbatov, a utakmicu bi mogao propustiti i Wayne Rooney. No, ne zbog ozljede, već zbog poroda njegove supruge s kojom očekuje prvo dijete.

Igrače Bayerna u Allianz Areni pak čeka težak dvoboj protiv Bordeauxa. Bavarci su od žirondinaca izgubili u prošlom kolu (1:2), a novi propust jako bi ih udaljio od drugoga kruga, od Juventusa i Bordeauxa na vrhu.

– Bit će teško jer imamo problema s ozljedama, no moramo početi pobjeđivati – kaže trener Bayerna Louis van Gaal.

Danijel Pranjić nije najavljen u momčadi Bayerna, dok je Ivica Olić i dalje ozlijeđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije