Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša iskustva

Pejčinović: Ibrahimović je loš čovjek, vrijeđao me na srpskom

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
02.10.2014.
u 12:08

- Kao nogometaš Zlatan je među najboljima na svijetu, u to nema nikakve sumnje. Ipak, kao osoba mi se nimalo ne sviđa, loš je čovjek

Nogometaš moskovskog Lokomotiva Nemanja Pejčinović ruskim medijima požalio se na Zlatana Ibrahimovića. Pejčinović je igrajući za Nicu nekoliko puta igrao protiv švedskog napadača, ali dojmovi mu baš i nisu najbolji.

- Kao nogometaš Zlatan je među najboljima na svijetu, u to nema nikakve sumnje. Ipak, kao osoba mi se nimalo ne sviđa, loš je čovjek. Više puta smo imali manje konflikte na terenu, nije bilo ništa ozbiljno jer to su trenuci kada ne možete kontrolirati emocije, ali je na trenutke bilo baš ružno, prepričao je Pejčinović pa dodao:

- Bilo je utakmica u kojima je PSG imao uvjerljivu prednost, a onda bi Ibro počeo provocirati. Tada me je vrijeđao i psovao mi na srpskom. On je porijeklom iz Bosne pa zna i srpski. Ali, dobro, to je nogomet, velika je želja za pobjedom pa je valjda sve dozvoljeno, zaključio je Pejčinović.

>>Ibrahimović: Zbog Guardiole nisam osvojio Ligu prvaka

Komentara 10

PK
PKE
12:42 02.10.2014.

Ne, Pejčinoviće on te vrijeđao na hrvatskom sa švedsko-bosanskim naglaskom ;o)

DU
Deleted user
13:31 02.10.2014.

mogao te vrijeđati na bošnjačkom, hrvatskom ili švedskom, ali baš na srpskom...

CA
cavarca
15:25 02.10.2014.

Sta je trebao da te vrijedja na engleskom da nerazumis nista ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije