Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mateo Pavlović

Pavlović: Mandžo mi je obećao dres pa je otišao doma

'03.01.2013, Platz 11, Bremen, GER, 1.FBL, Laktattest Werder Bremen, im Bild Mateo Pavlovic (Bremen #4)  // during lactate test of Werder Bremen on 2013/01/03, Platz 11, Bremen, Germany. Foto © nph /
'nph / FrischNordPhoto/PIXSELL'
25.02.2013.
u 08:33

ŠALA Prije utakmice dogovorili smo se da ćemo razmijeniti dresove. Kad sam ga tražio, rekli su mi da je otišao. Pravi je 'đilkoš' – šalio se Pavlović

Debi protiv Bayerna, unatoč teškom  porazu Werdera s rezultatom 1:6, Mateo Pavlović nikada neće zaboraviti. U prvoj utakmici u Bundesligi zaigrao je na Allianz Areni pred 70 tisuća gledatelja. Mateo je igrao drugo poluvrijeme. Werderova obrana bila je na mukama jer Bayern igra u briljantnoj formi. No, jasno je da će Pavlović uskoro biti dio odabranog društva.

– Čudesan je bio osjećaj. Baš sam poslije utakmice razmišljao da sam do jučer igrao u HNL-u pred 500 ili 1000 ljudi, a sada pred 70 tisuća u jednoj od najjačih svjetskih liga – počeo je Mateo.

Jeste li imali tremu?

– Nisam, zaista. Imao sam osjećaj kao da sam deset godina u Bundesligi.

Bayern zaista djeluje impresivno?

– Ma čudo. Oduševili su me Ribery i Robben. Kakva je to moć, nevjerojatno nešto. Idu kao avioni i stalno prijete, čitavu utakmicu. Pa Gomez, kakve su to kretnje... Uh.. Ima se što za naučiti. Uopće nema dvojbe da su oni najozbiljniji kandidati za osvajanje naslova u Ligi prvaka, naravno, ako se Barcelona ne uspije vratiti protiv Milana.

Robbena ste u jednoj situaciji muški pokupili na centru za žuti karton?

– Uh, dobro sam mu ušao. Naljutili su se na mene i Robben i Ribery koji je poslije došao nešto prigovarati.

Jeste li se vidjeli s Marijem Mandžukićem, što vam je rekao?

– Da, vidjeli smo se prije utakmice i obećao mi je svoj dres, trebali smo se zamijeniti za dresove, a kad sam ga poslije tražio u Bayernovoj svlačionici, njegovi su mi suigrači rekli: "Otišao je kući". Baš je pravi "đilkoš" – u šali je kroza smijeh rekao Mateo i nastavio:

– Pa zamislite, nisam u svom debiju uzeo dres. Ali barem mi je ostao moj za uspomenu – rekao nam je dobro raspoloženi Pavlović.

Mateo se polako privikava na život u Njemačkoj, nekoliko puta tjedno pohađa satove njemačkog jezika, a jučer se uselio u novi stan.

– Ma sve se bolje snalazim. Ne mogu se još upuštati u konverzacije, no manje-više sve razumijem i mogu se sporazumijevati. Stan mi je dvije minute od centra grada i baš sam zadovoljan. Još samo da se uspijem nametnuti u prvoj momčadi. Ovdje su treninzi malo drukčiji. Trener Thomas Schaaf inzistira stalno na igri i vježbama s loptom. Imam dojam da sam više trenirao u Zagrebu iako se ovdje radi na višem nivou i snažnijim intenzitetom – zaključio je Mateo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije