Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 208
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVA TRAKAVICA

Pašalić napustio pripreme Hajduka i odletio na razgovor s Mourinhom

Mario Pašalić
Foto: Večernji list
30.01.2014.
u 09:03

Pašalić bi u danas oko 13.30 sati na Stamford Bridgeu trebao održati sastanak s Joseom Mourinhom i predstavnicima Chelseaja nakon čega bi transfer mogao završen

Saga o odlasku Marija Pašalića iz Hajduka, čini se, bliži se kraju. Naime, 18-godišnji veznjak bijelih u četvrtak ujutro napustio je pripreme u Turskoj i zrakoplovom otputovao u London.

Pašalić bi danas oko 13.30 sati na Stamford Bridgeu trebao održati sastanak s Joseom Mourinhom i predstavnicima Chelseaja nakon čega bi transfer mogao završen.

Hajduk bi od ovog transfera trebao zaraditi oko tri milijuna eura.

Odlaskom u London Pašalić je definitivno potvrdio da neće biti ništa od dogovora s Lazijem, klubom s kojim ga se najviše povezivalo u ovom prijelaznom roku.

>> Veliki obrat: Lazio propao, pa Pašalić ide k Mourinhu

Komentara 7

Avatar jure23
jure23
13:03 30.01.2014.

ljudi moji ne mogu da vjerujem, po datumu je 30. 1 , znači nije 1 april, koja patka , pa englezi imaju dosta dokučivača lopti, na kraju će opet biti ona stara pojeo vuk magare u ovom slučaju tovara..

MA
magnum2013
12:44 30.01.2014.

Evo sad ćemo biti kao i uvijek fer i poželiti dečku uspjeh. Nećemo se povesti pričama iz Splita kad to isto napravi Dinamo. Nećemo ih optužiti da prodaju "malu dicu". Nećemo reči da će netko staviti novac u svoj đžepp i da neće platiti porez u HR.Nećemo osnivati udruge za ispitivanje stanja u Splitu i Hajduku. Ostaviti ćemo ih da rade svoj posao. Kad bi konačno mogli prodati da vrate 103 mil duga svi bi bili zadovoljni. Što sad kaže Bila svetinja?

JA
JackRussell
15:17 30.01.2014.

Haha....sve se bojim da će razgovarati s Mourinhom...Joža nikad čuo za njega...sastat će se s pomoćnikom direktora koji će mu onda reći "ideš na posudbu u Slovan iz Bratislave"....a za pet godina će njegov menadžer pokucati na Mamićeva vrata i moliti ga da malog dovede u Dinamo i spasi mu karijeru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije