Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE VATRENIH
Povratak na članak

Pašalić: Kao da smo igrali u Hrvatskoj, Budimir: Sretan sam zbog ovih pola sata

"Nevjerojatna atmosfera, kao da smo igrali u Hrvatskoj. Osjećali smo se kao kod kuće. Odlično je što se dogodio i taj korak, da se navijači vraćaju na tribine jer su nam stvarno značili", zaključio je Pašalić

Komentari 2

RE
RedTree
23:42 07.10.2020.

Veliki plus za Ćaletu, iako je imao dio krivnje kod gola, Bradarića, Pašalića koji je igrao na svojoj poziciji i Budimira koji ima kvalitetu i borbenost i drugi su odigrali dobro. Tako dalje jako i borbeno.

VL
DU
Deleted user
23:56 08.10.2020.

O im se pokazuje kako se navija I voli Hrvatska! Hrvatska diaspora je to uvijek pokazala, ne samo I Svicarskoj. Nasa bi reprezentacije mogla igrat domace utakmice I u buducnosti u drugim drzava, gdje ima hrvata. Imala bi vise podrske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.