Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVUČNA IMENA

Partizan dolazi u Split

KK Split
Foto: KK Split
15.12.2017.
u 11:41

- Ove godine nam dolazi Maccabi iz Tel Aviva, uz Cibonu i Partizan. Turnir, u suradnji s udrugama MoSt i Anđeli, ima i humanitarni karakter - kazao je Splitov direktor Robert Andrijić.

Na Gripama će se od 27. do 29. prosinca održati HEP turnir Europskih prvaka za juniore. Uz Split na turniru sudjeluju Cibona, Partizan i Maccabi. Ovo je treće izdanje turnira na kojem mogu igrati samo momčadi koje su u svojoj povijesti osvojile titulu prvaka Europe.

- Čekaju nas lijepi dani, festivala košarke mladih snaga. Kada smo prije tri godine krenuli s ovim turnirom bila nam je ideja privući zvučna imena iz svih krajeva. Ove godine nam dolazi Maccabi iz Tel Aviva, uz Cibonu i Partizan. Turnir, u suradnji s udrugama MoSt i Anđeli, ima i humanitarni karakter - kazao je Splitov direktor Robert Andrijić.

Važan član organizacijskog odbora je bivši igrač Splita Vedran Vukušić.

- Turnir ima značaj za hrvatsku košarku, ne samo za klub. Ovo je jedinstvena prilika da svi vide budućnost splitske, a i europske košarke - kaže Vukušić.

Trener juniora "žutih" Mile Karakaš zadovoljan je zbog činjenice da će njegovi igrači dobiti kvalitetne utakmice.

- Prije dvije godine sam poželio da turnir bude tradicionalan. To smo uspjeli, a poboljšava se i kvaliteta turnira. Jedna od najbitnijih stvari za svaki klub je imati što više utakmica kako bi vidjeli na kojoj smo razini. Moja očekivanja idu u smjeru da igramo što ljepšu košarku i da što više ljudi dođe na Gripe - rekao je Karakaš.

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
17:39 15.12.2017.

strašno!!dolazi prijateljski klub Partizan? pa zar iz cijele Europe niste mogli odabrati koga drugog doli njih? što bi na to rekla ona divna splitska i dalmatinska mladež poginula u slavnoj 4.brigadi? očito u upravi KK splita ima neizlječivih jugonostalgičara...sramota..

SV
svitilnik
16:12 15.12.2017.

Ima li koji klub iz EU koji je osvojio titulu prvaka Europe, recimo najbliže iz Italije

DU
Deleted user
20:14 15.12.2017.

Ne smijete zaboraviti pozvati zasluzne splicane:Ante Firic,Ivan Miskovic,Stjepan Mihovilovic,Jakov Podrug, Damir Tovarovic i Hrvoje Bakovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije