Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Partizan osvojio Kup, utakmica prekinuta

Nogomet
11.05.2011.
u 23:08

Nogometaši Partizana osvojili su Kup Srbije, a utakmica finala s Vojvodinom prekinuta je u 83. minuti kada su igrači iz Novog Sada napustili teren nezadovoljni suđenjem.

Vojvodini je poništen pogodak poništen pogodak u 72. minuti, a deset minuta kasnije nije im dosuđen jedanaesterac pa su počeli s protestiranjem sucu. Došlo je i do manjeg naguravanja među igračima, a nakon toga su se Vojvođani konzultirali s vodstvom kluba i navijačima i polako napuštali teren. Tekla je 90. minuta i sudac je odsvirao kraj.  

Za crno-bijele zabili su Princ Tejga u 16. minuti, izjednačio je Mojsov u 63., a Vukić je iz penala u 72. postavio konačnih 2:1 za Partizan.

Ključne riječi

Komentara 9

HR
hr76
01:34 12.05.2011.

Pošto je sudac odsvirao kraj u 90. minuti, utakmica je ZAVRŠENA, a Partizan time osvojio kup. Ovo je vrlo bitno iz aspekta kladionica, koje će pokušati loviti u mutnom kako ne bi isplaćivale dobitke. Ljudi, ne nasjedajte kad vam ponude tečaj 1,00 što online kladionice već naveliko rade!

GO
golo
04:51 12.05.2011.

ma boli me k. sto su ovi napustili. ovo je svakome dokaz( ne mesicu i josipovicu ) kolika je to srpska gamad, nemogu ni nogomet igrati jedni sa drugima a dok su bili gospodari u takozvanoj jugoslaviji lazima su sese predstavljali svijetu kao neki kulturni narod, gonite to iz hrvatske, svaka ti cast poglavnice i tudjmanu

TO
Tot
10:19 12.05.2011.

haha ja bi molio nekoga iz inicijative zzd da mi objasni kako to ovaj partizan ima bolji koeficijent od Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije