Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLAN UDARAC

Parižani ostali bez ponajboljeg igrača uoči reprize finala Lige prvaka

Reuters
02.04.2021.
u 22:19

'On će biti stavljen u izolaciju i podvrgnut odgovarajućem zdravstvenom protokolu.'

Veznjak talijanske nogometne reprezentacije Marco Verratti morat će zbog pozitivnog nalaza na testiranju na koronavirus propustiti prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka u kojoj njegov klub Paris Saint-Germain gostuje kod Bayerna u reprizi prošlogodišnjeg finala ovog natjecanja, kad je bavarska momčad osvojila trofej.

- On će biti stavljen u izolaciju i podvrgnut odgovarajućem zdravstvenom protokolu - objavio je PSG putem društvenih mreža.

Prema francuskim propisima, svaka osoba koja ima pozitivan test na novi koronavirus ili pokazuje simptome bolesti Covid-19 mora biti stavljena u desetodnevnu izolaciju.

PSG će u Münchenu gostovati u srijedu, četiri dana nakon subotnjeg dvoboja s vodećim Lilleom u derbiju francuskog prvenstva. Verratti je već prije otpao za taj dvoboj, jer se s reprezentativnog okupljanja vratio s lakšom ozljedom butnog mišića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije