Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po uzoru na lige petice

Panini će dizajnirati i tiskati album HNL-a: Livaković, Livaja i Jugović na jednom mjestu

Zagreb: Skupljanje sli?ica s likovima nogometaša na SP-u u Brazilu vrlo je popularno
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
02.08.2023.
u 08:00

Dobar pokazatelj može biti Hajdukov album “Iz ljubavi, iz dišpeta” u kojem se nalazi 400 sličica. Album je poseban i po tome što je svatko tko je poslao 100 praznih vrećica i vlastitu fotografiju dobio na poklon vlastitu sličicu u dresu Hajduka

Po uzoru na lige petice (Njemačka, Francuska, Italija, Engleska, Španjolska), i Hrvatska nogometna liga dobit će svoj album sa sličicama. Postignut je dogovor između Hrvatskog nogometnog saveza, Paninija i tvrtke Promax. Album sa sličicama igrača Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih prvoligaša trebao bi se naći na kioscima već početkom studenog ove godine.

Album i sličice dizajnirat će i tiskati tvrtka Panini, brend koji se počeo s prodajom albuma sličica početkom sedamdesetih. U novije vrijeme, ali isključivo u domaćoj proizvodnji, albume sa sličicama izdali su nogometni klubovi Rijeka (“Zajedno smo Rijeka”),
Osijek (“Osijek, Ale”), Hajduk (dva albuma: “Hajdučke priče” te “Iz ljubavi, iz dišpeta”) i Dinamo (“Nema predaje”).

GALERIJA Hajduk šokirao Dinamo u Maksimiru i slavio u prvom derbiju sezone 

Zagreb: Skupljanje sli?ica s likovima nogometaša na SP-u u Brazilu vrlo je popularno
1/11

Prije dvadesetak godina izdan je i album HNL-a, ali u to vrijeme nije postigao dobar odaziv. Sad kad je HNL izuzetno popularna, kada u ligi igra velik broj sjajnih igrača, sigurno je da će prodaja ići jako dobro. Uostalom, hrvatska scena sakupljača sličica izuzetno je velika i svi jedva čekaju u rukama držati sličice Petkovića, Ivanušeca, Livakovića, Livaje, Krovinovića, Jugovića i ostalih zvijezda HNL-a.

Za sada se ne zna koliki će biti broj sličica u albumu, ali zna se da će, osim sličica igrača, obuhvatiti i grbove klubova, možda slike stadiona, a sigurno će se naći mjesta i za pokoju sliku iz povijesti HNL-a.

VEZANI ČLANCI:

Dobar pokazatelj može biti Hajdukov album “Iz ljubavi, iz dišpeta” u kojem se nalazi 400 sličica. Za početak je tiskano 50.000 albuma i 500.000 vrećica sa sličicama. Album je poseban i po tome što je svatko tko je poslao 100 praznih vrećica i vlastitu fotografiju dobio na poklon vlastitu sličicu u dresu Hajduka, koju je mogao zalijepiti u poseban okvir na prvoj stranici.

Hrvatska će se upisati na kartu zemalja koje imaju nogometne albume sa sličicama, među kojima nisu samo zemlje liga petice. Svoje
albume s nacionalnim prvenstvima imaju već odavno Portugal, Grčka, Austrija...

VIDEO Leko: Izdominirali smo Rijeku, a fantastični Pukštas ima sve da bude kao Ivan Gudelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije