Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA STRUKE
Povratak na članak

Pamić: Nikad slabije! Katalinić: Zašto nisu igrali najbolji igrači?

Molimo Boga da 'stari' izdrže i osiguraju nam nastup na Euru, kaže Kurno Jurčić.

Komentari 17

SE
sestrićna
14:30 11.09.2014.

javili se veliki stručnjaci :)))

VL
CR
crobarometar
16:36 11.09.2014.

Sa jednim napadačem na Maltu...hrabro, vrlo hrabro

VL
Avatar white socks
white socks
20:10 11.09.2014.

Olić zamjena Alenu Haliloviću!?!? Pa tko je ovdje normalan?

VL
JE
JediniMrva
23:00 11.09.2014.

Jučer je još samo falio Dammir da doživljaj bude potpun. Za one glupane što su dali 250 kn da vide kako baletan pokušava igrati pikado. (tako izgleda naš izbornik kada vidim sastav reprezentacije). Ne može gore.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:25 11.09.2014.

kovac nije trener za reprezentaciju i tocka. trebal je ostati u u21 par godina pa bi onda mozda nekaj naucil. steta kaj ne zele dovesti nekog kvalitetnog trenera i covjeku dat slobodne ruke u vodenju reprezentacije.nek igraju najbolji igraci,a nene neki jelavic,pranjic,milic,zelenika,brozovic itd........

VL
BI
billynik
17:53 11.09.2014.

Gdje su se ova tri stručnjaka dokazala, naravno da se mora bolje ali što bi bilo da nam se dogodilo kao Bosni ili Albaniji. Svi mi imamo svoje mišljenje toko je gdje trebao igrati ali samo je Kovač za to odgovoran ako ne bude uspješan biće smjenjen i zato dajte mu vremena da posloži tu reprezentaciju.

VL
AG
Agricola
16:51 11.09.2014.

Najgora utakmica hrvatske reprezentacije odigrana je kad je Pamić bio u prvih 11 a Katalinić na klupi kao trener vrata kod Čire Blaževića. To je bilo 1996. protiv Portugala kad smo izgubili 3:0 i nikad nismo djelovali jadnije i smješnije na terenu. Kovač definitvno nije neki stručnjak ali za ovu trojicu gore on je Trapattoni.

VL
ZA
zakora
08:26 12.09.2014.

Kao sto novinar napisa. Katalinic je samo bio "pomocni trener". pametnom dosta. a da mu je malo omastiti brk u reprezentaciji!! svi bi oni voljeli sjesti za ferari i izvesti. samo vozacku za njega imaju samo probrani. i to jeje tako dobro. Niko Kovac ce vama svima pokazati, kako se vodi repka i sto ona moze. Da nije uveo mlade bilo bi sto ne podmladjuje, da je ostavio samo stare, bilo bi nista novo... nemoze vam Bog napraviti.

VL
BS
bravo_sammir
14:54 11.09.2014.

Stozerni igraci su potjerani. Jos ima mjesta i za vulojevica i za eduarda, makar za 1 poluvrijeme

VL
ZO
zoca
14:23 11.09.2014.

Ovo je zaista bila najlosija igra Hrvatske ever i po sastavu i nacinu igre se vidi da repka igra bez trenera ,mislim igraju a nemaju pojma sto ce ko raditi,usadjen je strah i od najslabijih repki ,nema samouvjerenosti,prgavosti. maste ,nemamo vise ni lidera Srna to vec odavno nije jer je svjestan svojih skromnih nogometnih izdanje u zallasku karijere ,Modric to svakako nije niti ce ikad biti premlak igrac dodavac, bojim se da bi ovo mogao biti fijasko i da bi neodlazak na eropsko mogla biti stvarnost..Zar nema niko u Hrvatskoj ko bi mogao uzeti repku i posloziti jedan sastav od respekta za koji ima sigurno kvalitete..Rakitic , Modric,Srna ,Mandzukic koliko oni imaju tu stvarnu vrijednost treba biti iskren da nisu ni upola dobri kao u klubovima..Rakitic je vukao jednu Sevilju a repki nevidljiv ,Modric zatajan i kad cujem izjave da njemu nije ni cilj toliko zabiti gol nego da razigrava pa to je uzas u repki ti moras davati golove mi nemamo Ronalda ,Beila i druge ..Zelimo i grati moderno a igramo na jednog igraca napadaca koji ruku na srce skromnijeg tehnickog znanja i nije igrac jedan na jedan ,funkcionira samo u zavrsnom udarcu i izvrsnoj asistenciji koju mi nismo u stanju stvoriti niti protiv jedne Malte koja ima 10 igraca..kad pomislim da Niko i njegov stozer za ovo dobija placu i ne malu za hrvatske prilike pitam se kakvu bi dobio neki smrtnik na svom poslu da je ovakav rezultat njegovog rada ,slozicete se letio bi sa posla prvom prilikom..Ne moze se zvati 30 igraca i igrati pronalazenja igre na kvalifikacijama to se radi prije ..Pa niti jednu utakmicu ne pocinjete u istom sastavu pa kako ce biti igra???osjeti se veliki amaterizam u vodjenju repke nazalost

VL
DO
dodo14
17:21 11.09.2014.

Pričamo o reprezentaciji Hrvatske kao o svjetskoj sili a onda u nju uđe Alen Halilović (čitaj tatin sin) koji nema 30 min ozbiljnog nogometa u karijeri do sada.

VL
MS
martin.selak.33
13:16 11.09.2014.

Jurcic ce nekoga uciti i savjetovati, radi i misli onako kako mu Zdravko kaze, pravi mamlaz i beskicmenjak. Kovac je za njega i strucnjak i pojava i gospodin i iiii.

VL
JE
JediniMrva
12:59 11.09.2014.

Košaraka, talent do talenta, rukomet, biseri, nogomet vrlo potencijalna reprezentacija. Sve tri momčadi vode čobani koji ne znaju skuhati dva jaja, a kamoli nešto o trenerskom sportu. I naravno taj sav talent se ne honorira uspjesima koji uistinu ti sportaši zaslužuju jer su sve tri momčadi u raljama tri ugledna gospodina (koji žele dobrobit hrvatskom športu). Dokle god to bude tako ništa od uspjeha. A prije svega prava momčad mora imati trenera znalca. Žao mi je tih sportaša što se znoje uzalud.

VL
SS
sokac sa drave
12:42 11.09.2014.

Iznenadjuje tehnika nasih igraca.Nisu sposobni ustopati loptu a kamoli u punoj brzini tocno od prve odigravati.Jednostavno im se lopta odbija kao od spomenika narodnog heroja isklesanog od mramora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.