Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC JULESA BIANCHIJA:

Ozljede glave su teške i sin mi je još uvijek u kritičnom stanju

Jules Bianchi
James Moy/Press Association/PIXSELL
06.10.2014.
u 09:51

i Fernando Alonso i Felipe Massa kao i šefovi Marussije i Ferrarija otišli su u 15 kilometara udaljenu bolnicu kako bi bili s Julesom.

Vozač Marussije, 25-godišnji Jules Bianchi, prevezen je u bolnicu nakon utrke za VN Japana koja je prekinuta sedam krugova prije kraja. Francuz je izletio u zavoju broj 7 gdje je nesreću par trenutaka ranije imao Sauberov Adrian Sutil, a cijeli splet događaja kasnije je uzrokovao crvenu zastavu te na kraju i prekid utrke. Prema nekim navodima službenih objava iz bolnice neće biti do sutra.

Međutim, Sky Sports News iz Japana izvještava da je operacija završena, ali da je Bianchi sada na intenzivnoj njezi te je i dalje kritično. S druge strane, nepotvrđeni izvještaji navode da Jules samostalno diše.

Prema Sutilovim riječima, Bianchijev bolid sudario se s traktorom koji je trebao odvući njegov oštećeni Sauber. FIA je potvrdila da je Jules bez svijesti prevezen u bolnicu vozilom hitne pomoći a direktor utrka Charlie Whiting zabranio je pokazivanje video isječaka nesreće.

Mladi Francuz član je Ferrarijeve akademije mladih vozača a nakon utrke Bianchijevi prijatelji Fernando Alonso i Felipe Massa kao i šefovi Marussije i Ferrarija otišli su u 15 kilometara udaljenu bolnicu kako bi bili s Julesom. Njegov otac priznao je da su ozljede glave teške i da je njegov sin kritično.

>> Više pročitajte na GP1.hr

>> Bianchi operiran, ali se još uvijek bori za život!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije