Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možda propušta Tel Aviv

Ozlijedio se najbolji Izraelac Yossi Benayoun

Yossi Benayoun
AFP
23.09.2010.
u 18:28

Najbolji izraelski igrač Yossi Benayoun (30) ozlijedio se na utakmici engleskoga Liga-kupa Chelsea - Newcastle (3:4) i, prema prvim prognozama, propustit će nekoliko utakmica.

- Riječ je o ozljedi lista, nadam se da stanka neće biti duga - kazao je Chelseajev trener Carlo Ancelotti.

Benayoun je napustio igru kada je Ancelotti već napravio tri zamjene, pa je Chelsea, s deset igrača, prvi put poražen ove sezone.

Tako je upitan i Benayounov nastup za Izrael protiv Hrvatske 9. listopada u Tel Avivu. (td)

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:33 23.09.2010.

Ozlijedio se najbolji Izraelac Yossi Benayoun što znači da kockasti beduini imaju daleko više šanse za neki dobar rezultat u Izraelu..

FB
Fabio_Biancocelesti
21:32 23.09.2010.

Kakva je ovo vijest??? Pa nama je isto igro Benayoun ili ne,ali njima zato nije isto jer bi bez njega izgubili 5:0, a s njim 5:1 :)

Avatar cluesblues
cluesblues
21:59 23.09.2010.

a gle ko govori o beduinima - kekec za ciju repku igra cijela celija al-quaede (ostatak su srbi i crnogorci, a mislim da sam vidjel cak i jednog slovenca - ili je to bil fizioterapeut?)---hehehe, ovaj stajerski kmet opet lijeci komplekse na hrvatskim postovima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije