Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ALBANIJE:

Ozlijedili su nam četiri igrača, strašno je što se dogodilo u Beogradu

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 09:00

- Strašno je sve to što se dogodilo, od samog početka je atmosfera bila napeta. Jako ružna gesta Srba - rekao je izbornik Albanije.

Susret Srbije i Albanije u Beogradu prekinut je u 44. minuti nakon nereda koji su mogli ugroziti živote nogometaša na terenu, a čak se nekoliko navijača i probilo do njih te ih napalo. Naravno da nitko u reprezentaciji Albanije nije ostao ravnodušan.

- Četvorica naših igrača su povrijeđena u gužvi nakon prekida susreta. Neki naši igrači su fizički napadnuti čak i u službenim prostorijama stadiona. Strašno je sve to što se dogodilo, od samog početka je atmosfera bila napeta. Jako ružna gesta Srba, a čitava utakmica je bila izuzetno loše organizirana - rekao je izbornik Gianni De Biasi.

Ima istine u njegovim riječima jer nevjerojatno je da su se navijači uspjeli probiti do travnjaka i napasti igrače. Bilo bi veliko iznenađenje da UEFA kazni Albaniju za sve to, posebno jer je Srbija u posljednjih nekoliko godina bila iza mnogih velikih incidenata.

>> Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!

Ključne riječi

Komentara 19

SA
santos008
09:29 15.10.2014.

Ovi poneki komentatori me podsjecaju na Terselicku,Strbca i ostalu bolumentu koja tvrdi,''da rata ne bi ni bilo da se Hrvati nisu branili''

TR
trpimirprvi
09:41 15.10.2014.

Koji divljaci, srbi, nema isprike za fizičke nasrtaje na gostujuće igrače, trebaju igrati u inozemstvu domaće utakmice, ili ih treba izbaciti iz UEFE!

HR
HR4ever
09:55 15.10.2014.

Nebeski narod jos jednom pokazao svoje pravo lice......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije