Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal heroji

'Ovo podsjeća na uspjeh u Rusiji! Nitko nije računao na finale, a tu smo!'

Futsal U-19
Foto: hns-cff.hr
12.09.2019.
u 23:05

Španjolci ovdje imaju najbolju momčad. Ali, stigli smo do finala, sada je to jedna sasvim druga utakmica - kaže Mavrović

Hrvatska futsal reprezentacija u finalu Europskog prvenstva za igrače do 19 godina igra protiv vršnjaka iz Španjolske.

Mavrovićevi izabranici su u polufinalu natjecanja u Rigi pobijedili Portugalce nakon kaznenih udaraca s 5:4 (2:2, 1:1), dok su Španjolci bili bolji od Poljaka s 3:1. Dvoboj za zlato igra se u 19 sati (Sportklub 3).

- Kada smo sjeli u zrakoplov za Rigu samo sam želio polufinale. Samo to, bio sam uvjeren da to veliki rezultat. I bio sam presretan kada smo nadjačali Ukrajince. Ali, imao sam toliko malo vremena da sam odmah počeo pripremati utakmicu protiv Portugala - rekao je izbornik Marinko Mavrović za Sportklub.

Izborniku futsal reprezentacija ovaj uspjeh budi lijepa sjećanja od lani.

- Ovo sve više podsjeća na A reprezentaciju Hrvatske na SP-u u Rusiji! Nitko nije računao da će doći do finala, eto isto se to dogodilo i nama. Naravno, puštaju se navijačke pjesme, sjajna je atmosfera i sada je na meni da ponovno igrače smirim, da pripremimo finale - kazao je izbornik.

Hrvatska i Španjolska igrali su u skupini, a Furija je pobijedila s 3:0.

- Španjolci ovdje imaju najbolju momčad. Ali, stigli smo do finala, sada je to jedna sasvim druga utakmica. I postoji samo jedna priprema - kako da ih nadjačamo - istaknuo je izbornik Marinko Mavrović.

Ključne riječi

Komentara 4

ZI
zico
00:08 13.09.2019.

bravo Bracek i klinci....

KA
kajinx
02:06 13.09.2019.

Sretno! Nabij te ih da se nikad ne oporave!

SP
spancro
20:19 13.09.2019.

ako vas pitaju da im pokazete da imate deset posto svog uloga onda su to lopovi .prosli mjesec prikazali na televiziji ukrali jednoj gospodji 200 000 tisuca eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije