Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELIČINIH 11

Ovo je sastav Dinama koji će večeras pokušati izboriti povijesnu pobjedu!

Dinamo - Šahtar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
26.11.2019.
u 07:15

- Nema nijednog razloga za negativnosti, baš nijednog. U formi smo, dobro igramo, iz utakmice u utakmice pokazujemo kvalitetu kod kuće u ligi i u Europi, sve je pod kontrolom, raspoloženje je dobro i s velikim optimizmom čekamo utakmice – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Nogometaši Dinama puni su optimizma stigli jučer u Milano, na utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante (21 sat), odradili su u i trening na velebnom San Siru i sad slijedi samo čekanje te možda i odlučujuće utakmice.

- Nema nijednog razloga za negativnosti, baš nijednog. U formi smo, dobro igramo, iz utakmice u utakmice pokazujemo kvalitetu kod kuće u ligi i u Europi, sve je pod kontrolom, raspoloženje je dobro i s velikim optimizmom čekamo utakmice – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Iako je kapetan Arijan Ademi propustio utakmicu protiv Hajduka, bit će u prvih 11 danas na San Siru, a mali je upitnik visio iznad imena Brune Petkovića.

- Dobio sam nezgodan udarac u koljeno, zbog predostrožnosti sam propustio jedan trening, ali sve je u redu i ja sam spreman – kazao je napadač Dinama koji je godinama igrao u Italiji.

Dođe li Dinamo večeras do tri boda, bit će to doslovno povijesna pobjeda, jer zagrebački klub nikada nije slavio na Apeninima. Sve je krenulo porazom 0:3 od Fiorentine u sezoni 1960./61., a završilo porazom od Juventusa 0:2 2016. godine. Uglavnom, u 13 utakmica protiv talijanskih klubova Dinamo je upisao četiri neodlučena rezultata te devet poraza. Protivnici su bili Fiorentina, Juventus, Torino, Bologna, Milan, Perugia, Atalanta, Parma i Udinese.  

Nikola Moro ne može igrati zbog crvenog kartona, a umjesto njega od prve minute bi trebao krenuti Luka Ivanušec.

Sastav Dinama ovako će izgledati:

Livaković, Theophile, Dilaver, Perić, Stojanović, Ivanušec, Olmo, Ademi, Leovac, Orišić, Petković

>> Pogledajte što su Bjelica i Petković rekli uoči utakmice

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
18:20 26.11.2019.

Leovac, Orišić, Petković! Orišić, za ovoga nisam nikada čuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije