Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA BOLJEG U TOME

Evo što White posebno cijeni kod Cro Copa: To bi imao idealan MMA borac

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/11
19.03.2018.
u 19:50

- Imao je head kick koji bi vas nokautirao čak i ako bi vas samo okrznuo - rekao je White

Prvi čovjek UFC-a Dana White za BBC je složio savršenog MMA borca, a između ostalih otkrio je da bi trebao imati noge Mirka Filipovića.

- Imao je head kick koji bi vas nokautirao čak i ako bi vas samo okrznuo - rekao je White pa dodao da bi šake uzeo od Chucka Liddella jer ima moć nokauta u obje.

White je izabrao bradu Jona Jonesa jer ističe da ga nikad nije poljuljao ničiji udarac, a idealni mozak za njega ima Conor McGregor.

- Odličan je u analizi svojih protivnika. Otvoreno kaže kako će ih pobijediti, i točno ih tako pobijedi. Ponekad pogodi i u kojoj rundi.

Prvi čovjek UFC-a ističe da bi idealan MMA borac trebao imati srce Frankieja Edgara, dok bi jezik bio od Michaela Bispinga.

- Koristi toliko trash-talka, ali je pametan i pročunat u svemu što kaže.


 

Komentara 2

PA
Paket
21:54 19.03.2018.

Ovo za Mirka je točno, jer njegov udarac lijevom nogom je brutalan. Ali mi je smiješno da ne bi ništa uzeo od najboljeg borca u povijesti Stipe Miočića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije