Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Fight Night 50

Overeem: S Rothwellom počinje moj put prema naslovu prvaka!

Alistair Overeem
DPA/Pixsell
04.09.2014.
u 11:54

"Naslov prvaka je moj cilj. Mislim da je ova borba i borba protiv Franka Mira početak puta prema naslovu. Vratio sam se nakon dva poraza, a put do naslova donosi mnogo borbi i mnogo pobjeda"

Noć s petka na subotu 6. rujna donosi UFC Fight Night 50 na kojem ćemo vidjeti i meč između Alistaira Overeema i Bena Rothwella, piše Fight Site.

U glavnim će ulogama na ovom Fight Night biti Gegard Mousasi i Jacare Souza, ali i meč teškaša Overeema i Rothwella privlači veliku pozornost. Uostalom Nizozemac uvijek privlači pozornost, a ovo mu je prilika da opravda povjerenje čelnika UFC-a nakon poraza koje je doživio od Silve i Brownea te problema s dopingom.

"Naslov prvaka je moj cilj. Mislim da je ova borba i borba protiv Franka Mira početak puta prema naslovu. Vratio sam se nakon dva poraza, a put do naslova donosi mnogo borbi i mnogo pobjeda. Frank Mir je bio prvi, a Ben Rothwell je drugi. Tko dolazi poslije? Ne znam. O tome će odlučiti UFC i to ćemo znati nakon ove borbe.", izjavio je uoči meča Overeem.

"Uvijek u borbi tražim priliku da nokautiram protivnika. Imam nekoliko planova za ovu borbu, ali ne mogu ih otkriti. Svi ti planovi završavaju s pobjedom u prvoj ili drugoj rundi. Sigurno neće biti tri runde i sudačke odluke."

UFC Fight Night 50: Souza vs. Mousasi održat će se u noći s petka na subotu s početkom u 4 sata iza ponoći uz prijenos na Fight Channelu.

UFC Fight Night 50: Souza vs. Mousasi

Ronaldo Souza vs. Gegard Mousasi
Alistair Overeem vs. Ben Rothwell
Derrick Lewis vs. Matt Mitrione
Michael Chiesa vs. Joe Lauzon
Nik Lentz vs. Charles Oliveira
John Moraga vs. Justin Scoggins

Uvodne borbe:

Rodrigo Damm vs. Al Iaquinta
Chris Camozzi vs. Rafael Natal
Chris Beal vs. Tateki Matsuda
Chas Skelly vs. Sean Soriano

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije